BMW X6 M.

VANAF € 228.461,-

De BMW X6 M is superieur op ieder gebied. Krachtige proporties, een exclusief BMW M design en buitengewone prestaties. Verkrijgbaar is vier extraverte modellen: BMW X6 M50i en BMW X6 M50d,  BMW X6 M met M xDrive en de nog krachtigere BMW X6 M Competition met M xDrive.


DE HIGHLIGHTS.

01. Nieuw ontworpen voorzijde.

De voorzijde van de BMW X6 M wordt gekenmerkt door de nieuw ontworpen, volledig zwarte nierengrille. In combinatie met de strakke koplampen onderstrepen deze het sportieve karakter van de X6 M.

02. 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

Deze biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot enorm comfortabel en nauwelijks merkbaar.

03. M Servotronic. 

M Servotronic zorgt in iedere rijsituatie voor de juiste mate van stuurbekrachtiging. Dit zorgt bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel.

04. M Sportuitlaat systeem

Het M Sportuitlaat systeem zorgt voor het kenmerkende M geluid. Deze kan via geïntegreerde kleppentechnologie in kracht aangepast worden.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

Een sportieve uitstraling. De drachtige proporties en uitgesproken M elementen onderstrepen het karakter van dit X model. In het interieur zorgen highlights zoals het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel, de M transmissiehendel en de sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier voor een sportief en exclusief geheel.

RIJDYNAMIEK.

Met de BMW X6 M ervaart u rijdynamiek en exclusiviteit op het hoogste niveau. Een high Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 625 pk. Van 0 -100 km/h in 3,9 seconden. Merkbaar autosport-DNA bij iedere kilometer.

RIJASSISTENTIE.

Innovatieve technologieën, zoals Smartphone Integratie, BMW Maps of BMW News, en hoogwaardige bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Driving Assistant Professional, verhogen de rijbeleving en de veiligheid in de BMW X6 M nog meer. Via de BMW intelligent Personal Assistent communiceert u met uw BMW.  Daarnaast beschikt de BMW X6 M over een Driving Assistent Professional. Deze biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. De Driving Assistant omvat daarnaast ook de Steering & Lane Control Assistent met uitgebreide functieomvang.

 

 

ONTDEK ONS BMW X6 M AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW X6 M? Dan bent u bij Dubbelsteyn aan het juiste adres. Voordat de BMW X6 M occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW X6 M occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW X6 M er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW X6 M modellen.

Slider-2-min-4.jpg
Slider-1-min-3.jpg
Slider-3-min-3.jpg
Slider-4-min-3.jpg
Slider-5-min-3-scaled.jpg
Slider6-min.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW X6 M heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 206.490,-. 

U kunt hier het huidige aanbod van occasions vinden. 

Jazeker! De BMW X6 M is beschikbaar vanaf €3.859,- per maand. Bekijk de actuele voorraad van BMW X6 M voor private lease hier.

De BMW X6 M heeft een voorbereiding voor Apple CarPlay, zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Nee. 

Nee. Momenteel nog niet.