BMW » BMW Modellen » De BMW 2 Serie » De BMW 2 Serie Gran Coupé

DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

VANAF € 42.220,- OF PRIVATE LEASE V.A. € 709,- PER MAAND.

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupe heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Het is bovenal de compromisloze, prestatiegerichte esthetiek die zijn ambities onmiskenbaar duidelijk maakt. Niet trendvolgend, maar trendsettend. Niet conventioneel, maar individueel. Niet gewoon, maar buitengewoon. In lijn met de hoogwaardige technologieën en perfect afgestemde rij dynamische kenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupe zich met gemak van de massa en volgt hij zijn eigen weg.


DE HIGHLIGHTS.

BMW 2 Serie grille Gran Coupé

01 Atletische voorzijde. 

De karakteristieke BMW grille in een nieuw jasje met zijn grote luchtinlaten. Die vormen de BMW 2 Serie Gran Coupé zijn atletische voorzijde.

Rijdende BMW 2 Serie Gran coupé

02 Elegant, maar toch sportief.

Het elegante maar toch sportieve exterieur van de BMW 2 Serie Gran Coupé is een lust voor het oog.

03 Unieke achterlichten.

De achterlichten die zich in de hoeken van de BMW 2 Serie Coupé bevinden accentueren zijn mooie en sportieve uiterlijk.

Interieur BMW 2 Serie Gran Coupé

04 Een sportieve rijsensatie.

De BMW Intelligent Personal Assist in de BMW 2 Serie Gran Coupé staat voor u klaar en is makkelijk te bedienen met voice control. Alles om u een fijne rijbeleving te bezorgen.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

De BMW 2 Serie Gran Coupé vestigt nieuwe maatstaven. Met zijn tot 19 inch grote wielen geeft hij zijn autoriteit een extreem lichtvoetige uitstraling. Markante BMW nieren, LED koplampen en achterlichten, frameloze portierruiten, een krachtige schouderlijn en sportieve achterzijde – pure autoriteit die ook in het interieur terugkomt.
Het interieur maakt indruk met exclusieve designdetails en hoogwaardige materialen. Met verlichte interieurlijsten en optionele sportstoelen zorgt de op de bestuurder gerichte cockpit voor een zowel exclusieve als dynamische ambiance. De twee 10,25 inch displays van de BMW Live Cockpit Professional houden u, samen met het BMW Head-Up Display, volledig op de hoogte. Tegelijkertijd geven kenmerken als het glazen panoramadak het interieur een uitzonderlijk ruimtelijke uitstraling.

RIJDYNAMIEK.

Maakt de compacte premiumklasse een klasse beter: met dynamische uitrustingen – zoals het adaptieve onderstel, de transmissie met dubbele koppeling en de xDrive vierwielaandrijving – neemt hij de leidende positie in zijn segment in als het gaat om wendbaarheid. In combinatie met de krachtige en zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren onderscheidt hij zich met gemak van de massa en biedt hij buitengewoon zelfvertrouwen op iedere route.

RIJASSISTENTIE.

De BMW 2 Serie Gran Coupé is ook technisch progressief tot in het kleinste detail. Innovatieve bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Reversing Assistant, ondersteunen u tijdens de rit. De BMW Intelligent Personal Assistant tilt de communicatie tussen bestuurder en auto naar een hoger plan en de BMW Digital Key biedt meer gemak doordat het een ver- en ontgrendelen van de portieren via de smartphone mogelijk maakt.

 

Voorzijde BMW Gran Coupé 2 Serie

ONTDEK ONS BMW 2 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 2 Serie Gran Coupé?

Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 2 Serie occasions. Voordat de BMW 2 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 2 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 2 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 2 Serie modellen.

BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ PRIVATE LEASE.

Vanaf € 675,- per maand.

Bmw 2 Serie Gran Coupé Private Lease
BMW-2-SERIE-Gran-Coupe-Kleine-highlight-Voorkant.jpg
BMW-2-Serie-Gran-Coupe-kleine-highlight-cockpit2.jpg
BMW-2-Serie-Gran-Coupe-kleine-highlight-deur-.jpg
BMW-2-SERIE-Gran-Coupe-Kleine-highlight-deuren.jpg
BMW-2-SERIE-Gran-Coupe-Kleine-highlight-motor-.jpg
BMW-2-SERIE-Kleine-highlight-Achterkant.jpg


BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD NIEUWE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.


MOTOREN EN PRIJZEN.

 • Leverbaar vanaf € 41.391,60
 • 100 kW (136 pk)
 • CO2 -emissie: 142 − 128 g/km
 • Leverbaar vanaf € 46.626,40
 • 131 kW (178 pk)
 • CO2 -emissie: 148 − 136 g/km
 • Leverbaar vanaf € 67.808,30
 • 225 kW (306 pk)
 • Co2 -emissie: 175 − 162 g/km
 • Leverbaar vanaf € 50.970,10
 • 131 kW (178 pk)
 • Co2 -emissie: 161 − 149 g/km
 • Leverbaar vanaf  € 46.565,10
 • 110 kW (150 pk)
 • Co2 -emissie: 130 − 118 g/km
 • Leverbaar vanaf € 57.053,70
 • 140 kW (190 pk)
 • Co2 -emissie: 145 − 134 g/km
 • Leverbaar vanaf € 46.999,70
 • 85 kW (116 pk
 • Co2 -emissie: 132 − 120 g/km
 • Leverbaar vanaf € 53.417,20
 • 140 kW (190 pk
 • Co2 -emissie: 140 − 129 g/km

RUIME KEUZE AAN OPTIES.

Bij elk model horen verschillende motor-transmissiecombinaties. U heeft drie keuzes bij de BMW 2 Serie Gran Coupe. Bekijk alle opties en de bijbehorende prijzen in de onderstaande brochure en prijslijst.

Sportief design BMW 2 Gran Coupé

BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD OCCASIONS.

De verschillende BMW 2 Serie Gran Coupé occasions.

BMW 2 Serie Gran Coupé 218i Exe Edition | M-Sport | 18
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i M Sport Edition |

DE BMW 2 SERIE

BMW M 50 JAAR EDITION

Dankzij de BMW 2 Serie Gran Coupé is er in de compacte premiumklasse een nieuwe autoriteit. Straalt boven zijn concurrenten uit. Geen compromissen, wel prestatiegericht en esthetisch. En als u sportiviteit en comfort een nog grotere rol wilt geven, dan bieden de 50 jaar BMW M Edition opties de uitkomst.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op met de knop hieronder.


VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een consumentenadviesprijs vanaf €38.908,-.

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW 2 Serie Gran Coupé bekijken.

Jazeker! De BMW 2 Serie Gran Coupé is al vanaf €669,- per maand beschikbaar. Bekijk de actuele voorraad van BMW 2 Serie Coupé voor private lease hier.

De BMW 2 Serie Gran Coupé kent standaard geen voorbereiding voor Apple Carplay. Maar met toevoeging van minimaal het BMW Connected Package Professional heeft uw BMW een voorbereiding voor Apple CarPlay. Hiermee kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur. Bij de  M240i x Drive zit het er wel standaard op.

Ja, de BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een trekhaak als optie.

De bagageruimte is standaard 430 liter.

Nee. voor de 2 Serie Gran coupé momenteel nog niet. Wel voor de BMW 2 Serie Active Tourer