DE NIEUWE BMW iX1.

De nieuwe, derde generatie van de BMW X1 is geïntroduceerd met als geweldige blikvanger de vol-elektrische BMW iX1 met een actieradius tot maar liefst 430km!
Leverbaar vanaf € 55.164,00
Private Lease vanaf € 845,00
Zakelijke lease vanaf € 779,00
BESCHIKBAARHEID & LEVERTIJDEN.

De introductie van de BMW iX1 zal van start gaan met de BMW iX1 xDrive30 Launch Edition. De showroom introductie zal plaatsvinden medio november 2022, het is echter al mogelijk om de BMW iX1 op afspraak te bewonderen. Laat in het formulier onder aan de pagina uw gegevens achter en we nemen graag contact met u op om een afspraak in te plannen of een eventuele configuratie te bespreken.

Vraag een offerte, proefrit of meer informatie aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder op weg.

ACTIERADIUS.

  • Ook voor spontane uitstapjes uw ideale begeleider: met een actieradius van tot wel 438 km* (WLTP)
  • In slechts 10 minuten tot 120 km* bijladen (snellaadstation)
  • Aan openbare snellaadstations in 29 minuten tot aan 80% actieradius bijladen

* Aangegeven waarden zijn voorlopig.

DE HIGHLIGHTS.

01 DESIGN VOORZIJDE

De markante en grote, bijna vierkante BMW nierengrille met blauwe accenten naar keuze en de smalle Adaptieve LED koplampen die tot ver in de zijschermen doorlopen, geven de nieuwe BMW iX1 een krachtige en opwindende uitstraling.

02 INTUITIEVE COCKPIT

Het slanke en frameloze BMW Curved Display met bediening door aanraking of natuurlijk dialoog is het interieur van de nieuwe BMW iX1 en echte blikvanger en tegelijk uw centrale interface met BMW iDrive.

03 RUIME BAGAGERUIMTE

De verlichte bagageruimte van de BMW iX1 biedt talloze opbergmogelijkheden. De opklapbare bodem van de bagageruimte en de hoekverstelling van de bagageruimte van de achterbank geven u extra bagageruimte en meer ruimte voor spontaniteit.

ix1-slide-1-min.jpg
ix1-achterkant-min.jpg
velg-min.jpg
ix1-lamp-achter-min.jpg
interieur-stoelen-min.jpg
interieur-dash-min.jpg

STEL DE BMW iX1 SAMEN.

VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW iX1 zal in het najaar van 2022 leverbaar zijn.

De BMW iX1 heeft een actieradius van maximaal 438 kilometer.

U heeft de mogelijkheid om nu alvast een proefrit te reserveren. Mits de levering van de BMW iX1 goed verloopt, verwachten wij kort na de productie in november 2022 te kunnen starten met het aanbieden van proefritten.

De BMW iX1 is beschikbaar in de volgende kleuren: Alpinweiss, Mineralweiss metallic, Schwarz, Saphirschwarz metallic, Phytonicblau metallic, Cape York Grün metallic, Utah Orange metallic, San Remo Grün metallic, Storm Bay metallic, Frozen Pure Grey metallic.

De eerste klantorders worden geproduceerd in november. Voor meer informatie over de actuele levertijd kunt u altijd contact opnemen met één van onze verkoopmedewerkers.