WEES DE WINTER VOOR.

WINTERACTIES BIJ BMW DUBBELSTEYN.

De winter kan onverwacht uit de hoek komen. Ter voorbereiding op het naderende winterseizoen biedt BMW Dubbelsteyn een scala aan speciale aanbiedingen en diensten om ervoor te zorgen dat elke rit comfortabel blijft. Met voordeel op onze wintercheck, winterwielsets, onderhoudssets en overige winterse items. Ga voorbereid én voordelig de winter in.

BMW WINTERWIELSETS.

De wintermaanden kunnen onvoorspelbaar zijn. Zorg daarom dat u voorbereid bent op de koude dagen. Ontdek ons ruime assortiment BMW winterwielsets met de exclusieve BMW stermarkering en profiteer van 15% voordeel. Daarnaast ontvangt u tijdelijk drie premium cadeaus ter waarde van € 140,00 bij uw nieuwe winterwielset: een hoogwaardige velgenreinigingsset, vier authentieke vaststaande BMW naafdoppen en een ventieldoppenset. Zo bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid. We hebben ook een ruime voorraad winterwielsets. Op al onze voorraadsets profiteert u nu van 25% voordeel.


DE BMW WINTERCHECK.

Bereid uw BMW voor op de winterse uitdagingen en behoud het vertrouwen en comfort waaraan u gewend bent. Onze experts controleren uw BMW tijdens de wintercheck zorgvuldig op de 20 essentiële punten. Als blijk van waardering voor uw vertrouwen in ons, ontvangt u bij een inspectie van slechts € 50,00 een exclusieve BMW stormparaplu cadeau.


BETER DE WEG OP.

De winter brengt zijn uitdagingen, maar met de juiste uitrusting worden dit kansen. Profiteer van onze speciale winteraanbiedingen:

  • Neem onder andere meer mee op wintersport met dakboxen. In combinatie met dakdragers nu met 25% voordeel.
  • Bescherm uw interieur tegen sneeuw en regen met rubberen matten, momenteel met 25% voordeel.
  • Voor optimale zichtbaarheid hebben we het BMW winterpakket, van € 48,00 nu voor slechts € 35,95. Dit pakket bevat ruitensproeiervloeistof met antivries, ruitontdooier, interieurreiniger en een ijskrabber. Allemaal opgeborgen in een sportieve tas.
  • Na de zomerse warmte is het ideaal om uw ruitenwissers te vernieuwen. Profiteer tijdelijk van 15% voordeel op een ruitenwissersset.