ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Een financieringsovereenkomst lijkt meer op het kopen van een auto, u hoeft echter niet in een keer het gehele bedrag te betalen. U betaalt de auto af met maandelijkse betalingen, en na afloop bent u (in tegenstelling met lease) in bezit van de auto. Een verzekering is optioneel en komt dus bij de maandelijkse kosten, evenals de wegenbelasting en bijvoorbeeld pechhulp.

UITLEG.

De zakelijke financiering is een dienstverlening waarbij u niet voor verrassingen komt te staan.  Met BMW Financial Lease bieden wij u onze zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. Deze financiering is interessant voor de zakelijke BMW rijders (die BTW kunnen verrekenen) omdat deze investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kan worden gehouden. Nadat u alle verplichtingen heeft voldaan, bent u eigenaar van de BMW. U kunt ervoor kiezen om de auto door te rijden of hem in te ruilen voor een nieuwer model.

 

VOORDELEN ZAKELIJK FINANCIEREN.

01 Vaste looptijd en rente waardoor de kosten budgetteerbaar zijn

02 U kunt het maandbedrag nog verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom

03 De BMW staat op uw bedrijfsbalans

04 De rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar

05 Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer


BMW IX3 Join The Family

FISCALE VOORDELEN ELEKTRISCH RIJDEN.

Wanneer u zakelijk een elektrische BMW aanschaft met BMW Financial Lease dan kunt u aanspraak maken op diverse fiscale voordelen indien u de auto op de balans van uw onderneming zet. Hierdoor rijdt u al een elektrische BMW vanaf € 464,- netto per maand. Alle autokosten zijn hierbij inbegrepen.

MEER OVER FINANCIAL LEASE.

Hoe werkt financial lease?

Hoe werkt financial lease?Financial lease wordt steeds populairder omdat het een flexibele en betaalbare manier is om grote aankopen te doen. Het is een vorm van financiering waarbij...