BMW OPERATIONAL LEASE.

ZORGELOOS ZAKELIJK RIJPLEZIER.

Kiest u ervoor om uw BMW te leasen dan kiest u voor zorgeloos rijplezier. Eenmaal per maand ziet u op uw bankafschrift een bedrag langskomen waarmee alles betaald is. In dit leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet u gedurende de looptijd van het leasecontract exact waar u aan toe bent. Op deze pagina vindt u meer informatie over zakelijk leasen bij Dubbelsteyn BMW.

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Wel kunt u kiezen voor extra service door uw leaseovereenkomst uit te breiden met bijvoorbeeld een tankpas of winterbanden. Na afloop van het leasecontract heeft u het recht van eerste koop. Zakelijk rijden op z'n best! Bereken hier uw maandbedrag of neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

VOORDELEN OPERATIONAL LEASE.

01. Geen grote eenmalige investering

02. Scherp all-in tarief

03. Onderhoud bij uw eigen BMW dealer

04. Verzekerd van de beste service en mobiliteit

05. Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd

06. De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans

07. Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde

08. Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

ALLES IN ÉÉN BEDRAG.

AFSCHRIJVING EN RENTE.

De afschrijving en rente zijn inbegrepen in het leasebedrag, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

HOUDERSCHAPSBELASTING.

De houderschapsbelasting voor uw BMW is inbegrepen in het maandbedrag. Ook hier hoeft u dus niet meer naar om te kijken.

ONDERHOUD EN REPARATIE.

Voor onderhoud en reparatie kunt u kosteloos terecht bij onze vestiging. Wij kennen uw BMW van binnen  en van buiten.

BANDENVERVANGING.

Uw banden dienen een profieldiepte van minimaal 2 mm te hebben. Het vervangen van uw banden zit in de prijs inbegrepen.

ALL-RISK VERZEKERING.

Uw BMW is all risk verzekerd. U heeft hierbij een eigen risico van slechts € 135,- per schadegeval. Zo gaat U goed verzekerd op weg.

PECHHULP.

U kunt met een gerust gevoel de weg op. Bij pech in binnen- en buitenland staat de BMW Service Centrale dag én nacht voor u klaar.

AFLEVERKOSTEN EN LEGES.

Ook de afleverkosten en de leges zijn inbegrepen in uw totale maandbedrag. Hierdoor komt U nooit voor verrassingen te staan.

VERVANGEND VERVOER (OPTIONEEL).

Optioneel kunt u kiezen voor vervangend vervoer. Bijvoorbeeld wanneer uw BMW voor onderhoud of reparatie langer dan 24 uur bij ons staat.

OPTIONEEL EEN TANKPAS.

Het is mogelijk om optioneel te kiezen voor een tank- of laadpas. Hiermee kunt u afhankelijk van de gekozen pas brandstof, laadstroom en motorolie aanschaffen voor uw auto. De tankpas of combinatiepas kan in heel Nederland gebruikt worden bij de stations die aangesloten zijn bij het netwerk van de door ons geselecteerde leveranciers. De laadpas kan altijd gebruikt worden in het buitenland.