WEES DE WINTER VOOR.

WINTERACTIES BIJ MINI DUBBELSTEYN.

De winter kan onverwacht uit de hoek komen. Ter voorbereiding op het naderende winterseizoen biedt MINI Dubbelsteyn een scala aan speciale aanbiedingen en diensten om ervoor te zorgen dat elke rit comfortabel blijft. Met voordeel op onze wintercheck, winterwielsets, onderhoudssets en overige winterse items. Ga voorbereid én voordelig de winter in.

WINTERCHECK MET STORMPARAPLU.

Geniet van zorgeloos rijden door winterse landschappen met je MINI. Vooral wanneer we deze grondig hebben gecontroleerd. Dat doen we op maar liefst twintig cruciale punten tijdens de MINI Wintercheck. Voor slechts € 50,00 rijd je vol vertrouwen het koude seizoen tegemoet. En om het nog aantrekkelijker te maken, ontvang je bij deze wintercheck een exclusieve MINI stormparaplu als wintergeschenk.

KLAAR VOOR DE KOU.

De wintermaanden kunnen onvoorspelbaar zijn. Zorg er daarom voor dat je voorbereid bent op de koude dagen. Ontdek ons uitgebreide assortiment MINI winterwielsets met de exclusieve MINI stermarkering en profiteer van 15% voordeel. Daarnaast ontvang je tijdelijk drie prachtige cadeaus ter waarde van € 140,00 bij je nieuwe winterwielset: een hoogwaardige velgenreinigingsset, vier authentieke vaststaande MINI naafdoppen en een ventieldoppenset. Je MINI zal er blij mee zijn, en jij daarom ook. We hebben ook winterwielsets op voorraad. Op al onze voorraadsets ontvang je nu 25% voordeel.

BETER DE WEG OP.

De winter brengt zijn uitdagingen, maar met de juiste uitrusting worden dit kansen. Profiteer van onze speciale winteraanbiedingen:

  • Neem onder andere meer mee op wintersport met dakboxen. In combinatie met dakdragers nu met 25% voordeel.
  • Bescherm jouw interieur tegen sneeuw en regen met rubberen matten, momenteel met 25% voordeel.
  • Voor optimale zichtbaarheid hebben we de wintereditie van het MINI onderhoudspakket, van € 50,00 nu voor slechts € 35,95. Dit pakket bevat ruitensproeiervloeistof met antivries, velgenreiniger, interieurreiniger, twee veiligheidsvesten en een ijskrabber. Dit alles opgeborgen in een sportieve tas.
  • Na de zomerse warmte is het ideaal om jouw ruitenwissers te vernieuwen. Profiteer tijdelijk van 15% voordeel op een ruitenwissersset.