MINI ELECTRIC PRIVATE LEASE ACTIE.

Nu extra scherp geprijsd: je private leaset 'm al voor €398* p.m.

De volledig elektrische MINI Cooper combineert een moderne, milieuvriendelijke aandrijving met het kenmerkende Go-Kart gevoel. Het meest iconische model van MINI is in een nieuw jasje gestoken, maar nog steeds helemaal MINI én nu extra scherp geprijsd in de Private Lease. Dankzij een langere wielbasis en grotere spoorbreedte is rijdynamiek gegarandeerd. Vergeleken met de vorige MINI Electric heeft het nieuwe model enorme stappen gemaakt op het gebied van rijbereik. De Cooper SE heeft een actieradius tot wel 402 km (WLTP) en een snellaadcapaciteit tot 95 kW.

Met MINI Private Lease kun je zorgeloos op weg. Alle kosten van de auto zijn inbegrepen in het all-in maandtarief, denk aan verzekering, wegenbelasting maar ook onderhoud. Je betaalt alleen de elektriciteit nog zelf!

*De MINI Cooper E komt in aanmerking voor de SEPP-subsidie t.w.v. €2.950. Bij een Private Lease contract ontvang wordt deze subsidie omgezet naar een maandelijks voordeel van €61 per maand, waardoor het tarief daalt naar €398 p.m.

Wil je meer informatie over deze actie, proefrijden of een offerte ontvangen? We helpen je graag persoonlijk op weg.

MINI Cooper SE Voorkant

DE MINI (S)E.

Go-kart feeling in een elektrisch jasje. Bekijk de twee verschillende varianten hieronder.

MINI COOPER E:

✅ 184 pk
✅ 305km actieradius (WLTP)
✅ vanaf €35.990,-

MINI COOPER SE:

✅ 218 pk
✅ 402km actieradius (WLTP)
✅ vanaf €38.990,-

BEKIJK MEER FOTO'S.

ERVAAR DE MINI COOPER E.

Wil je de nieuwe MINI Cooper (S)E zelf ervaren? We nodigen je van harte uit om de nieuwe MINI Cooper E te komen bewonderen en het kenmerkende Go-Kart gevoel zelf te beleven tijdens een proefrit. Hopelijk tot snel in onze showroom in Dordrecht, waar je de MINI Cooper E zelf kunt testen en ervaren.

IK HEB INTERESSE.