DE NIEUWE MINI UNTAMED EDITION.

De MINI Countryman in de Untamed Edition is klaar voor avonturen buiten de stadsgrenzen. Het heeft het robuuste uiterlijk, de allernieuwste technologie, het vermogen van een Sports Activity Vehicle en de bijbehorende stijl moedigt de MINI Countryman in de Untamed Edition je meer dan ooit aan om de natuur in te trekken.

Het is mogelijk om nu al een offerte aan te vragen voor één van de nieuwe MINI modellen. Wil je liever de nieuwe MINI eerst even uitproberen? Geen probleem! Je kan nu al een proefrit (op locatie) inplannen met de knop 'proefrit aanvragen'. We komen graag met je in contact.

✓ Natuur geïnspireerde tinten

✓ Plug-in hybride aandrijving

✓ 18 inch lichtmetalen velgen

✓ Exclusieve Momentum Grey metallic lak

✓ Robuuste uitstraling

 

Slider-1-velg-Untamed-Edition-min.jpg
Slider-2-Oplader-Untamed-Edition-min.jpg
Slider-3-Interieur-Untamed-Edition-min.jpg
Slider-4-airco-Untamed-Edition-min.jpg
Slider-5-raam-Untamed-Edition-min.jpg
Slider-6-Stoel-Untamed-Edition-min.jpg
Slider-7-bumper-Untamed-Edition-min.jpg

UNIEKE UISTRALING DANKZIJ HET HARMONIEUZE KLEURENSCHEMA.

Vier deuren, een grote achterklep, vijf zitplaatsen en een wisselend interieur met een bagageruimtevolume van 450 tot 1 390 liter zorgen voor een hoge mate van bruikbaarheid. de MINI Countryman in de Untamed Edition speelt ook een voortrekkersrol op de weg naar bijzonder duurzame mobiliteit dankzij de plug-in hybride aandrijving. Zijn elektrische actieradius, bedraagt ​​maximaal 51 kilometer.

De exclusieve Momentum Grey metallic lak geeft deze MINI Countryman een unieke uitstraling. Vier diagonale strepen, elk in Frozen Bluestone, in het onderste gedeelte van de deuren laten zien dat deze auto klaar is voor elke weg. De 18 inch lichtmetalen velgen in Untamed 2-tone design zijn exclusief ontwikkeld voor de editie-auto's.

Op de natuur geïnspireerde tinten groen en blauw overheersen het interieurdesign van de MINI Countryman in de Untamed Edition. De exclusieve kleur Highland Green wordt gecombineerd met blauwe en groene contraststiksels op de oppervlakken van de sportstoelen in de MINI Yours Leather Lounge-afwerking. Als alternatief is er ook een MINI Yours Leather Lounge Carbon Black-afwerking verkrijgbaar.