DE NIEUWE MINI COOPER SE EN MINI COUNTRYMAN.

Op 1 september introduceerde MINI de nieuwe MINI modellen, namelijk de nieuwe MINI Cooper E/SE (voorheen MINI Electric) en de nieuwe MINI Countryman. We zijn blij verrast met het ontwerp en zijn van mening dat dit weer een enorme stap vooruit is ten opzichte van de huidige modellen. Wat gelijkt opvalt is dat de elektrische MINI een flinke boost heeft gekregen in actieradius, de 'E' variant heeft een actieradius tot wel 305km en de 'SE' variant een actieradius van maar liefst 402km. Ook de MINI Countryman maakt een ontwikkeling door en komt ook als 100% elektrische variant met een actieradius tot wel 462km.

De prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. Op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan in via het 'houd me op de hoogte' formulier.

DE MINI COOPER E/SE.

Nu te bestellen vanaf €35.990,00 en per mei 2024 in de showroom.

De nieuwe 100% elektrische MINI 3-deurs zal beschikbaar zijn in 2 varianten: De MINI Cooper E (184pk, actieradius 305km) en de MINI Cooper SE (218pk, actieradius 402km). Een geweldige stap vooruit wat betreft het bereik van de accu. Daarnaast zien we ook een ander ontwerp van de MINI, zo heeft de nieuwe MINI verzonken deurhendels, geen wielkuiplijsten meer en zijn de raamoppervlakten groter geworden. Ook de achterkant is veranderd en doet meer denken aan de klassieke MINI verlichting zoals deze eerst was. Een ingrijpende verandering zien we aan de binnenkant: de MINI heeft een uniek rond OLEd-display in het midden van het interieur, deze is met glas omlijst en heeft een diameter van maar liefst 24 centimeter. Ook zijn er maar vijf tuimelschakelaars aanwezig voor de parkeerrem, versnellingen, start/stop, Experience modes en volume. Een stuk minimalistischer, maar wel erg innovatief.

DE MINI COUNTRYMAN.

Nu te bestellen vanaf €45.990,- en per februari 2024 in de showroom.

De nieuwe MINI Countryman is beschikbaar met een brandstofmotor of als elektrische variant, er zal geen plug-in hybride variant meer komen. De 100% elektrische MINI Countryman komt, net als de MINI Electric, in 2 varianten: de MINI Countryman E (204pk, actieradius 462km) en de MINI Countryman SE ALL4 (313pk, actieradius 433km). Een belangrijke verandering is dat de nieuwe MINI Countryman een stukje groter is dan zijn voorganger: hij is 6 cm hoger en 13 cm langer. Daarnaast vallen de nieuwe achthoekige grill, vernieuwde LED lampen en de nieuw ontworpen C-stijl op. Ook de nieuwe MINI Countryman beschikt over een uniek rond OLED-display in het midden van het interieur. Het instrumentenpaneel is vervangen door vijf tuimelschakelaars: voor de parkeerrem, versnellingen, start/stop, Experience modes en volume.

Geïnteresseerd in een persoonlijk aanbod?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

MeneerMevrouw