DE NIEUWE MINI CONCEPT ACEMAN.

HET ALLEREERSTE 100% ELEKTRISCHE CROSS-OVER MODEL IN DE MINI FAMILIE.

Hierbij presenteren wij je een nieuw concept voor het segment van premium compacte auto's: volledig elektrisch, zonder gebruik van chroom of leer met een compleet nieuwe designtaal en optimale digitalisering voor een zeer unieke rijbeleving. De MINI Concept Aceman straalt in alles zelfvertrouwen uit. De kenmerkende details van de twee meest succesvolle modellen van MINI (de MINI 3-Deurs en de MINI Countryman) zijn samen gekomen in een moderne interpretatie van een cross-over.

✓ Volledig elektrisch

✓ Chroom- en leervrije materialen

✓ Panoramadak

✓ Achthoekige grille

✓ Iconische designelementen


 

VERNIEUWDE AANTREKKELIJKE VOORKANT.

De nieuwe MINI Concept Aceman beschikt over iconische designelementen die opnieuw zijn geïnterpreteerd voor de verticale voorzijde. Hij is overduidelijk een echte cross-over. Deze designelementen maken ook een verwijzing naar zijn volledig elektrische aandrijving. Zo is de grille achthoekig geworden en volledig gesloten, de rand hiervan is voorzien van lichtgroene LED verlichting. Deze zorgt niet alleen voor opvallende dagrijverlichting maar ook voor het versterken van het design in de duisternis. Daarnaast hebben de koplampen een nieuwe vorm aangenomen, deze volgen de randen van de motorkap.

 

EEN KRACHTIGE ACHTERKANT.

De MINI Concept Acemen beschikt over een modern en opvallend uiterlijk dankzij de atletische taillelijn en krachtige achterkant. De horizontale lijnen benadrukken zijn breedte. Als je de auto van achter ziet, heeft hij de afgeronde trapsgewijze contouren, die naar onder steeds breder worden, iets waar MINI om bekendstaat. De herkenbare vormen worden daarnaast nogmaals geaccentueerd door het benadrukken van de donkere dakspoiler en de achterruit.

 

INTERIEUR: MINImalisme

Het vernieuwde minimalistische interieurdesign bevat materialen en kleuren die speciaal zijn ontwikkeld voor de MINI Concept Aceman. De sfeer is verhoogd door het gebruik van hoogwaardige, duurzame in innovatieve materialen en kleurcontrasten. Er is gebruik gemaakt van Khaki-groen als basiskleur, deze is gecombineerd met lichtgrijze stof uit polyester met een lichtblauwe kleurzweem en strakke nauwkeurige stiknaden. De stoelen zijn voorzien van geïntegreerde hoofdsteunen. De zittingen hiervan ogen driedimensionaal door de toepassing van stof, velours en geruite weefsels, oversized ruitpatronen en geborduurde X- en O-motieven. Ook is er een hoop ruimte vrij tussen de voorstoelen doordat de handrem en de versnellingshendel zijn geïntegreerd in de knoppen onder de centrale display. Het ziet er naar uit dat deze ruimte wordt gebruikt voor een flexibel middenconsole die zwevend en transparant doorloopt naar achteren. Het console oppervlak biedt nu plaats voor opbergruimte, een draadloos laadstation voor een telefoon, bekerhouders en andere voorwerpen


GÉÉN CHROOM EN LEER.

Zowel van binnen als van buiten, doet de MINI Concept Aceman het volledig zonder chromen elementen.

Ook voor het stuurwiel is geen leer toegepast, evenmin voor de stoelen, portierbekleding en alle andere oppervlakken in het interieur. Het stuurwiel voelt bijzonder aangenaam aan door het gebruik van velours materiaal. De multifunctionele knoppen zijn geïntegreerd in met stof beklede panelen met verlichting van achter. De stoere onderste spaak van het stuurwiel is voorzien van de naam Aceman.

 

slide-1-min.jpg
slide-2-min.jpg
slide-3-min.jpg
slide-4-min.jpg
slide-5-min.jpg
slide-7-min.jpg
slide-6-min.jpg