LEASEN EN FINANCIEREN.

MINI Financial services. 

 

In een lease overeenkomst tussen jou en ons staat dat jij de nieuwe MINI ‘huurt’ voor een bepaalde periode en prijs. Hierdoor weet je zeker dat je gedurende de looptijd elke maand dezelfde vaste kosten hebt. De restwaarde en het onderhoud is geen onzekerheid meer voor je, dit zit namelijk bij de lease inbegrepen. Zo heb je geen verrassingen en onverwachte kosten aan jouw MINI.

Een financieringsovereenkomst lijkt meer op het kopen van een auto, je hoeft echter niet in een keer het gehele bedrag te betalen. Je bent namelijk na afloop van het contract in bezit van de auto (in tegenstelling tot lease). Een verzekering is optioneel en komt dus bij de maandelijkse kosten, evenals de wegenbelasting en bijvoorbeeld pechhulp.

Er wordt als eerste onderscheid gemaakt tussen zakelijk en prive, in beiden gevallen kan er zowel geleased als gefinancierd worden.

 

 

LEASEN.

Veel lusten, weinig lasten. Met leasen besteed je al je autozaken uit, behalve het rijplezier. Voor een vast bedrag per maand heb je met MINI Lease een prachtige MINI voor de deur staan. Onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving en rente regelen wij allemaal voor je. Bij Private lease zit zelf je verzekering erbij inbegrepen.

 

 

OPERATIONAL LEASE.

Een auto van de zaak geheel naar jouw smaak? Dat kan bij Dubbelsteyn met MINI Operational Lease. Behalve je brandstof en eventuele bekeuringen hoef je niets extra's betalen. Dit betekent ook dat je je nooit druk hoeft te maken over de inruil- of restwaarde van jouw MINI. Na afloop van het contract kun je je MINI eventueel overkopen.

PRIVATE LEASE.

Je spaargeld toch liever ergens anders aan besteden? Dat kan! Met MINI Private Lease heb je zonder spaargeld alsnog een gloednieuwe MINI voor je deur staan. We houden het simpel,  eerst kies je het juiste model, vervolgens stel je hem naar jou smaak samen, hierna bepaal je het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden en de duur van je contract. Nadat je dit hebt gedaan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte en kan je MINI besteld worden.

FINANCIEREN.

JE EIGEN MINI BINNEN HANDBEREIK.

Je eigen MINI, wie wil dat nou niet? Met een MINI financiering is de MINI van jou, zonder dat je in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Je kan zowel een nieuwe, als een gebruikte MINI financieren. Je verzekering, onderhoud en eventuele reparaties hou je in eigen beheer.

 

ZAKELIJKE FINANCIERING.

Zakelijk meer succes boeken en grip krijgen op je kosten? Dat kan met MINI Financial Lease. Met MINI Financial Lease ga je een financiering aan met en vaste looptijd en rente. Na je laatste betaling is de MINI van jou.

PRIVÉ FINANCIERING.

Als we het over de maandelijkse lasten hebben, weet je waarschijnlijk het liefst waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij jou. Hiermee betaal je namelijk een iedere maand een vast bedrag, met een vaste looptijd. Aan het eind van de looptijd is de MINI officieel helemaal van jou.