Wij denken mee!

Wij bij MINI Dubbelsteyn denken mee aan het milieu. Samen met MINI Nederland zijn wij keihard bezig om de wereld in kleine maar cruciale stappen net wat beter te maken. Nieuwsgierig naar onze visie? Lees het gerust.


Visie.

MINI is altijd al een voorstrever geweest op het gebied van milieu en innovatie. MINI Electric is perfect voor stedelijke elektrische mobiliteit. MINI zal in 2025 haar laatste nieuwe model met verbrandingsmotor introduceren. In 2027 zullen volledig elektrische voertuigen voor tenminste 50 procent uitmaken van alle MINI leveringen aan klanten. Ongeveer het begin van 2030 zal de volledige vloot uit elektrische voertuigen bestaan.

Circulariteit.

Duurzaamheid moet ergens beginnen, daarom kijken ze bij MINI hoe de productie van de MINI's zo duurzaam mogelijk kunnen maken, van materialen tot de auto zelf. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken hoe accupakketten kunnen worden hergebruikt.

Productie.

Niet alleen de auto's worden steeds duurzamer maar ook alles er omheen.
Van de fabriek waar de onderdelen gemaakt worden tot de logistiek van de onderdelen, alles wordt steeds groener. Dit allemaal met de 360-graden duurzaamheidsstrategie.

Productaanbod.

Ook bij MINI streven wij ernaar om voor 2030 volledig elektrisch te zijn. We zijn al goed op weg! Bekijk nu ons aanbod van de MINI Electric en de MINI Countryman Hybride.