OOK IN DEZE TIJD STAAN WE VOOR U KLAAR.

WIJ BRENGEN DE SHOWROOM NAAR U TOE.

Bent u niet in de gelegenheid onze showroom of werkplaats te bezoeken? Wij denken graag met u mee wanneer u interesse heeft in een nieuwe of gebruikte BMW of MINI of wanneer uw auto voor onderhoud gepland staat. Dankzij de hedendaagse technieken kunnen wij u ook via telefoon, tablet of computer van dienst zijn. Wij bieden voldoende mogelijkheden om in contact te komen met één van onze verkoop- en serviceadviseurs, terwijl u gewoon thuis zit. Gaat u dus liever niet de deur uit, maar bent u toch op zoek naar die ene droomauto? Ontdek dan hieronder onze online mogelijkheden. Eenvoudig, gemakkelijk en met de service die u van Dubbelsteyn | de Fonkert gewend bent. Komt u toch liever naar ons toe? Wij doen er alles aan om geen onnodig risico te lopen omtrent veiligheid en hygiëne. Zo schudden wij geen handen, houden gepaste afstand en hebben desinfectiemiddel klaarstaan. Daarnaast worden onze auto's grondig gedesinfecteerd, voordat u langs komt.

FACETIME/SKYPE/WHATSAPP VIDEOBELLEN.

Heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte BMW of MINI, maar wilt u liever niet naar ons toe komen? Vraag dan een Skype- of FaceTime gesprek aan. Hierdoor krijgt u nog steeds de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te hebben met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het oriënteren, zoeken en samenstellen van uw favoriete BMW of MINI. Dankzij de mooie beeldkwaliteit is het net alsof u echt in onze showroom staat!

AFLEVERING AAN HUIS.

Staat de aflevering van uw nieuwe of gebruikte BMW of MINI gepland bij een van onze vestigingen maar komt u liever niet naar ons toe? Neem dan tijdig contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor het afleveren op locatie. Uiteraard treffen wij ook hierbij de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen.

HAAL- EN BRENGSERVICE.

Plan een werkplaatsbezoek en wij zorgen voor uw auto. Wij halen uw BMW op bij u thuis of op de zaak. Nadat we de service- en reparatiewerkzaamheden hebben uitgevoerd, brengen we de auto weer bij u terug. Halen, brengen of beide, al dan niet gecombineerd met het bezorgen en ophalen van een huurauto. De plaatsen van halen en brengen kunnen verschillen, naar gelang u het beste uitkomt.

PROEFRIT OP LOCATIE.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe BMW, maar heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken? Vanaf nu komen wij naar u.
De verkoopadviseur neemt contact met u op om een afspraak op locatie te maken. Tijdens deze afspraak krijgt u de gelegenheid om uw nieuwe BMW te ontdekken en kan de verkoopadviseur, wanneer gewenst, een vrijblijvende offerte maken.


ONLINE WERKPLAATSAFSPRAAK MAKEN.

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van BMW is de werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt direct uw wensen kenbaar maken, want er zijn nooit wachtenden voor u. Dat maakt een werkplaatsafspraak plannen erg gemakkelijk.


PERSONAL CAR CONSULT.

Het is vanaf nu mogelijk om buiten de persoonlijke service en benadering die u al jaren van ons gewend bent, een persoonlijke afspraak te maken met één van onze verkoopadviseurs. Dit kan tijdens onze reguliere openingstijden, maar ook daarbuiten. U kunt hierbij denken aan een maandagochtend of in de avonduren. Tijdens uw afspraak bent u als enige in onze showroom, wij zijn dus alleen met u bezig!


ONLINE KOPEN.

Een auto kopen was nog nooit zo makkelijk. U kunt elke BMW & MINI uitgebreid op onze website bekijken en de prijs staat vast. Om het nog leuker te maken, bieden we ook nog een online korting aan. Deze wordt automatisch voor u berekend. Druk op de 'koop online' knop en wij doen de rest. De auto wordt rijklaar gemaakt en wij garanderen dat hij op alle punten in orde is.


LIVE CHAT.

Via onze live chat kunt u al uw vragen stellen. Hierdoor komt u direct in contact met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag verder. Onze live chat is dagelijks geopend van 8.00u tot 21.00u. Krijgt u niemand te pakken? Geen zorgen, vul ons contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag alsnog zo snel mogelijk.


ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u.
  • Wij ontvangen u graag maar houd u hierbij rekening met een maximum van 2 personen.
  • Wij houden gepaste afstand (min. 1,5 mtr afstand) als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handenwassen op.
  • Wij beschikken over zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakcontroles uit.
  • In het geval van ziekte verschijnselen kunnen we u en onze medewerkers helaas geen toegang geven tot de vestiging.


BMW & MINI OCCASIONS.

Bij Dubbelsteyn | de Fonkert BMW & MINI kunt u kiezen uit meer dan 200 BMW & MINI Occasions. Deze worden altijd geleverd met de BMW Premium Selection garantie, First Class garantie of Bovag garantie. Onze voorraad verandert regelmatig, zodat er altijd een BMW of MINI naar uw smaak te vinden is. Kies voor zekerheid bij de aankoop van een gebruikte BMW of MINI. Wij controleren voor u of de auto alsmede alle functies ervan in perfecte conditie zijn. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe aanwinst helemaal perfect is. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW & MINI modellen in combinatie met exclusieve service.


BMW & MINI VOORRAAD NIEUW.

Bij Dubbelsteyn | de Fonkert zijn altijd meer dan 200 nieuwe BMW's en MINI's op voorraad. Binnen 14 dagen kunt u rijden en vaak met extra voordeel. Daarnaast wordt elke nieuwe BMW of MINI standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. Of u een nieuwe auto wilt kopen, Private Leasen of Operational Leasen. Het kan bij Dubbelsteyn | de Fonkert. Klik hieronder voor ons aanbod nieuwe BMW’s en MINI's.