MINI YOURS CUSTOMIZED.

MINI tilt personalisatiemogelijkheden naar nog hoger niveau met MINI Yours Customised – Klanten kunnen omlijsting van richtingaanwijzers, dashboardpanelen, verlichte dorpellijsten en LED-portierprojectie zelf ontwerpen in speciale online configurator – Productie van unieke accessoires met 3D-printing- en lasertechnologie - Gepersonaliseerde producten vanaf medio 2018 leverbaar voor tal van modellen van het merk.

P90288497_highRes_mini-yours-customise.jpg
P90288498_highRes_mini-yours-customise_0.jpg
P90288495_highRes_mini-yours-customise.jpg
P90288491_highRes_mini-yours-customise.jpg

DIVERSE KEUZE OPTIES.

MINI biedt in het online designproces diverse keuzeopties, uiteraard met behoud van de typische designtaal van MINI. MINI-fans kunnen kiezen uit diverse kleuren, patronen, symbolen en afwerkingen bij het ontwerpen van MINI Yours Customised-producten. Ze kunnen hun eigen teksten en bijvoorbeeld hun handtekening in het ontwerp integreren. Het systeem toont verder diverse designwerelden aan de gebruiker, die daarin specifieke kleuren en symbolen kan selecteren. Deze designwerelden hebben bijvoorbeeld betrekking op reizen, sport en de rijke geschiedenis van MINI. Er is ook een tekstveld waarin bijvoorbeeld de naam van de bestuurder, de passagier of de auto kan worden geplaatst, of een persoonlijke boodschap.

Door het grote aantal beschikbare combinaties van kleuren, patronen, symbolen en belettering zijn eindeloos veel versies mogelijk en stelt MINI klanten in staat om van hun MINI een unieke verschijning te maken, waarvoor hun eigen stijl en hun eigen creativiteit als basis dient.