De introductie van de MINI Electric en proefrijden in alle elektrische modellen.

Zaterdag 7 maart staat Dubbelsteyn in het teken van duurzaamheid en de introductie van de MINI Electric. De eerste volledig elektrische MINI is op 7 maart voor het eerst in onze showroom te bewonderen, een unieke mijlpaal binnen BMW & MINI. Naast de MINI Electric hebben wij al onze hybride en elektrische modellen netjes opgepoetst in onze showroom staan in de speciaal voor 7 maart gecreëerde 'Hybrid Zone'. Kom op deze dag alle ins and outs te weten van onze elektrische modellen.

Proefrijden in een elektrisch model.

Altijd al eens willen rijden in een elektrisch model van MINI of BMW? Kom proefrijden in de nieuwe MINI Electric of in één van de andere elektrische BMW of MINI modellen. Meld u aan via onderstaande button en kies uw gewenste model en voorkeurstijd. Al de elektrische modellen staan voor u klaar op zaterdag 7 maart.

INTRODUCTIE MINI ELECTRIC.

Op 7 maart wordt de MINI Electric geïntroduceerd. De eerste volledig elektrisch aangedreven MINI beschikt over een actie radius van 230 km en is verkrijgbaar in 4 verschillende edities. De MINI Electric valt in de 8% bijtellingsschaal en is daarmee zeer interessant voor de zakelijke markt.

Kom de MINI Electric bekijken of maak er al direct een proefrit mee, op 7 maart hebben wij 4 modellen klaar staan waarin u de MINI Electric kunt gaan testen op de weg.

DE BMW & MINI HYBRID ZONE.

Op 7 maart zullen naast de MINI Electric, alle (volledig) elektrische modellen te bekijken zijn. In onze speciaal gecreëerde "Hybrid Zone" zullen al deze modellen in het middelpunt staan en kunt u alles over deze modellen te weten komen. De Hybrid Zone zal volledig gericht zijn op de transitie naar duurzame mobiliteit. Onze verkopers zullen u graag te woord staan over de verschillende PHEV/BEV modellen en hoe deze modellen zich onderscheiden.

De volgende modellen zijn aanwezig in de hybrid zone:

  • MINI Electric
  • MINI Countryman SE
  • BMW i3
  • BMW 225xe Active Tourer
  • BMW 330e sedan
  • BMW 530e sedan
  • BMW 745Le
  • BMW X3 30e
  • BMW X5 40e.

KOM PROEFRIJDEN.

Kom als een van de eerste een proefrit maken in de nieuwe MINI Electric en ervaar een nieuwe rijbeleving. Of benieuwd naar de andere (volledig) elektrische modellen, zoals de MINI Countryman SE, de BMW i3, de BMW 330e of de BMW X3 30e? Elk van deze modellen is te bekijken in de "hybrid zone" en daarnaast kunt u ook nog eens in elk van deze modellen proefrijden!

Altijd al eens willen weten hoe zo'n BMW of MINI model rijdt? Schrijf u in voor de proefrit. Klik op de "proefrit inplannen" knop en vul in het formulier uw gewenste model en voorkeurstijd in. Het tijdsslot is bij bevestiging gelijk gereserveerd, een verkoopadviseur zal contact met u op nemen om de proefrit te bevestigen. Graag zien we u op 7 maart en ontdek wat onze BMWs en MINI's u kunnen bieden.

EN GENIET VAN DUURZAAM LEKKERS.

Om in de duurzame sfeer te blijven heeft Dubbelsteyn | De Fonkert gezorgd voor een duurzaam drankje en hapje voor na de proefrit of na het bezoek aan de hybrid zone. Graag schotelen we u een frisse smoothie voor, die u zelf kunt shaken door een stukje te fietsen op onze "shake fiets". Of heeft u trek? De foodtruck voorziet u van een duurzaam hapje.

Graag ontvangen we u op 7 maart, we zijn open vanaf 10 uur tot 17 uur. U kunt de gehele dag binnen wandelen, wilt u een proefrit rijden? Schrijf u dan in via onderstaand formulier.

PLAN UW PROEFRIT IN.

Kies uw gewenste model en voorkeurstijd en reserveer uw proefrit op 7 maart. Een verkoopadviseur zal contact met u opnemen om de proefrit te bevestigen.