MINI SHARING.

DEEL JE MINI.

MINI Sharing maakt het makkelijker dan ooit om de eigen auto te delen met vrienden en familie. Met deze dienst kun je de MINI experience eenvoudig en snel delen met vrienden en familie. Via de app is de MINI te reserveren, te ver- en ontgrendelen en te starten. Privé autodelen was nog nooit zo gemakkelijk.

HOE HET WERKT.

Met de MINI Sharing App kun je tot tien familieleden, vrienden of collega's uitnodigen om je MINI te delen en MINI rijder te worden. De geïntegreerde, gedeelde agenda maakt het gemakkelijk om boekingen in realtime te beheren en toegang te bieden tot de gewenste MINI. Elke gebruiker heeft inzicht in alle aangevraagde, geaccepteerde en voltooide boekingen. Bevestigde boekingen kunnen altijd door de eigenaar worden overschreven. Hiermee behoud je als MINI eigenaar volledige controle over jouw auto.

Als bestuurder kun je via de kalender functie een MINI aanvragen. De eigenaar kan deze aanvraag dan goedkeuren, afwijzen of aanpassen. Dertig minuten voor aanvang van de periode waarvoor de MINI gereserveerd is, ontvangt de MINI rijder handige informatie over de auto – zoals de locatie en de resterende actieradius of laadstatus. De gebruiker hoeft alleen aan het begin van de gereserveerde periode internetverbinding te hebben. Daarna communiceert de smartphone met de MINI Sharing Module via Bluetooth. MINI Sharing is daardoor ook probleemloos te gebruiken op plekken met slecht internetbereik.

 

DE MINI SHARING APP.

Je hebt toegang tot de MINI met slechts één klik op je smartphone in de app. Dit is de digitale sleutel die bestuurders naar de MINI leidt, deze ontgrendelt en de motor start. Deze sleutel verbindt je apparaat met de MINI van jouw keuze via de MINI Sharing module die in het interieur is ingebouwd en onthult een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden. De MINI Sharing app werkt met nagenoeg elke smartphone en is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

AAN DE SLAG MET DE MINI SHARING APP.

De MINI Sharing Service kost € 356,00 voor de module en het eerste jaar van het abonnement, exclusief eventuele kosten voor het achteraf installeren van de MINI Sharing module. Verlenging van de dienst kost € 49,00 per jaar. Laat je MINI Sharing module bij MINI Dubbelsteyn installeren, download de MINI Sharing app en meld je aan. Zodra je MINI is uitgerust met de MINI Sharing technologie ben je klaar om je MINI toe te voegen aan je account en deze met je familie en vrienden te delen!