WE ZIJN OPEN! MAXIMALE MINI EXPERIENCE.

MINI is gegroeid en is daarom verhuisd!

Op 17 april zijn de deuren geopend van onze nieuwe MINI showroom. De nieuwe MINI experience, in de vertrouwde sfeer die je van ons gewend bent: in onze nieuwe showroom vind je zeker dé MINI van jouw dromen.

Onze nieuwste showroom vind je aan de Mijlweg 65 in Dordrecht.

 

2200 VIERKANTE METER MINI EXPERIENCE!

De showroom heeft twee verdiepingen en biedt hiermee ruimte voor meer dan 100 MINI's en een eigen werkplaats. Daar zijn wij uiteraard best een beetje trots op.

Kom lang om de vier nieuwste modellen te bewonderen: de MINI 3-deurs, 5-deurs, Carbrio en Electric. Onze nieuwste showroom vind je aan de Mijlweg 65 in Dordrecht.

 

Je bent van harte welkom zonder afspraak, we hopen je snel een keer te zien!

IN DE VERTROUWDE SFEER DIE JE VAN ONS GEWEND BENT.

JOHN COOPER WORKS & MINI ELECTRIC

Onze prachtige nieuwe MINI showroom is voorzien van een speciale John Cooper Works hoek.  In deze hoek heb je de mogelijkheid om alle opties te bewonderen waarmee je jouw nieuwe MINI kan upgraden!  Daarnaast verdient de nieuwste MINI Electric natuurlijk ook een eigen hoek. In alle opzichten een originele iconische MINI, in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.

De showroom beschikt over hoge plafonds welke zijn voorzien van de nieuwste akoestische systeemplafonds. Met dit systeem worden geluiden geabsorbeerd.

De eyecatchers van groene wanden bieden rust en zorgen voor een gezonde uitstraling van de showroom. Daarnaast zorgen de wanden voor schone lucht, koelere lucht en een betere luchtvochtigheid.