DUBBELSTEYN | DE FONKERT EN CORONA.

Dankzij extra maatregelen blijven wij bereikbaar voor u!

Laatste update: 5-1-2021

In verband met de recente ontwikkeling van het Coronavirus in Nederland nemen wij van Dubbelsteyn | De Fonkert extra maatregelen. Zo kunnen wij u toch zo goed mogelijk van dienst zijn, tijdens de lockdown.

Dit doen wij door een aantal algemene voorzorgsmaatregelen:

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u.
  • Wij ontvangen u graag maar houd u hierbij rekening dat u alleen komt.
  • Wij houden gepaste afstand (min. 1,5 mtr afstand) als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handenwassen op.
  • Wij beschikken over zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakcontroles uit.
  • In het geval van ziekte verschijnselen kunnen we u en onze medewerkers helaas geen toegang geven tot de vestiging.

WERKPLAATSEN GEOPEND.

Ook tijdens de lockdown blijven onze werkplaatsen geopend. Zo kunnen onze monteurs, uiteraard op gepaste afstand, uw BMW of MINI tijdig van onderhoud voorzien. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om onveilig de weg op te moeten gaan.
Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van BMW is de werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt direct uw wensen kenbaar maken, want er zijn nooit wachtenden voor u. Dat maakt een werkplaatsafspraak plannen erg gemakkelijk.


SHOWROOMS GESLOTEN. WEL ONLINE BEREIKBAAR.

In verband met de lockdown en de nieuwe maatregelen zijn onze showrooms gesloten tot 19 januari 2021. Onze verkoopadviseurs zijn uiteraard wel telefonisch en online bereikbaar voor u. Heeft u onlangs een BMW of MINI aangeschaft en wordt deze binnenkort aan u afgeleverd? Uw verkoopadviseur zal contact met u opnemen met betrekking tot uw afgesproken aflevering. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een proefrit op locatie. Ook de aflevering van uw nieuw gekochte BMW of MINI kan op locatie. Ontdek op welke manieren u in contact kunt komen met onze verkoopadviseurs.


Bent u niet in de gelegenheid onze werkplaats te bezoeken? Wij denken graag met u mee wanneer uw auto voor onderhoud gepland staat. Als service halen wij uw auto graag bij u op en brengen deze weer retour.

Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u nog steeds graag in onze werkplaats of via één van de online mogelijkheden.

 

JOIN THE FAMILY!