DE NIEUWE MINI ELECTRIC.

''De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met de aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert het legendarische go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met emmisievrij rijden. Een stap naar de toekomst, om uw carbon footprint en uw dagelijkse gebruikskosten te verminderen.  Een stap die te zien is in de nieuwe showroom van Dubbelsteyn, een plek waar auto en natuur samen komen. Een plek waar u de adembenemende MINI ELECTRIC kunt komen bekijken. Maak een afspraak of loop gewoon binnen en laat u betoveren. ''

Multifunctionele instrumenten display.

Ons nieuwe multifunctionele instrumenten display vervangt de conventionele snelheidsmeter. Dit bestaat uit een 5,0’’ kleurenscherm in een strak ’Black panel’ ontwerp, dat gegevens als E-Power, snelheid, actieradius, kilometers, temperatuur en navigatie instructies weergeeft.

Nieuwe aerodynamische voorbumper.

De volledig elektrische MINI pronkt met een krachtiger, modern bumperdesign. De Air Curtains die links en rechts zijn geïntegreerd verbeteren de aerodynamica aanzienlijk en spelen zo een belangrijke rol bij het verbeteren van het energieverbruik van je MINI. Hij is voorzien van een opvallende gele accentbalk en een MINI ELECTRIC embleem om hem een origineel karakter te geven. Dit wordt allemaal ondersteund door de iconische, minimalistische koplampringen.

Charged with passion.

Deze MINI ELECTRIC wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit), die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit. Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.

Voordelen MINI ELECTRIC.

MINI ELECTRIC is zowel zakelijk als privé erg aantrekkelijk, door de lage bijtelling van 12% is het zakelijk zeer aantrekkelijk om een elektrische auto te rijden. Ook betaalt u geen wegenbelasting en BPM. Het dagelijks gebruik van een elektrische auto is daarnaast ook erg voordelig door de lage oplaadprijzen.

Opladen MINI.

De MINI ELECTRIC kan op meer dan 60.000 openbare oplaadpunten worden opgeladen. Hierdoor is er altijd een laadpaal in de buurt. Ligt uw bestemming buiten uw actieradius? Geen probleem! Uw MINI creëert een route langs een laadpunt zodat u nooit zonder elektriciteit komt te zitten. Naast dat elektrisch rijden beter is voor de natuur bespaart u ook nog geld op uw brandstofkosten.

234 KM

Actieradius (WLTP).

60.000

Toegang tot alle openbare Nederlandse oplaadpunten met je MINI Charging pas.

AC (11KW) & DC LADEN (50KW)

Gemaakt voor snel 3-fasen opladen, zowel thuis als voor onderweg.

 

2,5 UUR

Tot 80% opgeladen met een thuis- of openbaar laadpunt (11 KW, AC wisselstroom).

35 MIN

Tot 80% opgeladen met een snellader (50 KW, DC gelijkstroom).

3,7 KW

STANDAARD INBEGREPEN
Laadkabel voor publiek laden in heel Europa (Mode 3, 32A, 11kW) en een noodlader voor reguliere wandcontactdozen (Mode 2, 10A, 2,3 kW). Snellaadkabels zijn altijd onderdeel van de laadpaal.