DE NIEUWE MINI RESOLUTE EDITION.

In maart 2022 is het aanbod van de MINI 3-Deurs, MINI Electric, MINI 5-Deurs en de MINI Cabrio uitgebreid met de MINI Resolute Edition. De MINI Resolute Edition zal zorgen voor een onmiskenbaar charisma door exclusieve designkenmerken en een nog luxere uitrusting. De MINI Resolute Edition brengt hiermee het Go-Kart gevoel, het expressieve design, de premium kwaliteit en de individuele stijl naar een hoger en nieuw niveau.

Het is mogelijk om nu al een offerte aan te vragen voor één van de nieuwe MINI modellen. Wil je liever de nieuwe MINI eerst even uitproberen? Geen probleem! Je kan nu al een proefrit (op locatie) inplannen met de knop 'proefrit aanvragen'. We komen graag met je in contact.

✓ Stijlvolle highlights

✓ Luxe uitrusting

✓ Rebel green

✓ Resolute Bronze designaccenten

✓ Navigatie met 8,8-inch touchscreen

slider-voor.jpg
slider-deur-en-tank.jpg
slider-achter.jpg
slider-lamp.jpg
slider-stuur.jpg
slider-dashboard.jpg
slider-deurlijst.jpg

AANTREKKELIJKE DESIGNKENMERKEN EN KLEURENCOMBINATIES.

Het exclusieve design en het uitrustingsniveau van de MINI Resolute Edition verstrekt de typerende eigenschappen van de MINI modellen en combineren die met moderne, hoogwaardige accenten. Het exterieurdesign is voorzien van een kleurenschema in Resolute Bronze en zwart, zonder chromen elementen. In het kader van duurzaamheid zal minder tot geen chroom vanzelfsprekend worden bij toekomstige MINI modellen.

De MINI Resolute Edition is alleen leverbaar in de kleuren Rebel Green en Enigmatic Black. In de MINI 3-Deurs, MINI Electric en MINI 5-Deurs wordt deze lakkleur gecombineerd met dak en buitenspiegelkappen in Pepper White. Ook heb je de mogelijkheid om het dak en de buitenspiegelkappen te verkrijgen in de kleur zwart. Bij de MINI Cabrio Resolute Edition zijn de elektrisch bedienbare softtop en de buitenspiegelkappen uitgevoerd in zwart. Optioneel is de MINI Yours softtop leverbaar op de MINI Cabrio Resolute Edition.

De auto is zeer rijk uitgerust. Zo beschikt de auto standaard over Steptronic Sport transmissie, een Comfort Plus Pakket, Driving Assistent Pakket en Connected Navigation Pakket. Uiteraard is er daarnaast de mogelijkheid om de auto naar wens aan te passen met bijvoorbeeld het Harman Kardon HiFi audiosysteem en een glazen panoramadak.


DE MINI RESOLUTE EDITION: PUUR GO-KART FEELING EN ONGEËVENAARD CHARISMA.

DE MINI ELECTRIC.

VANAF € 41.390,-

DE MINI 3-DEURS.

VANAF € 38.490,-

DE MINI 5-DEURS.

VANAF € 39.490,-

DE MINI CABRIO.

VANAF € 44.890,-