DE MINI ELECTRIC NU MET € 4.000,- SUBSIDIE.

Bent u een particulier en koopt of leaset u op of na 4 juni 2020 een volledig elektrische personenauto in de kleinere of compacte middenklasse? Dan komt u in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). De subsidieregeling is voor zowel nieuwe als gebruikte elektrische personenauto’s. Deze subsidie is alleen voor particulieren (natuurlijk persoon die privé een auto koopt of leaset). U komt eenmalig in aanmerking voor subsidie als wordt voldaan aan de voorwaarden. De subsidieregeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025, tenzij het budget eerder op is.

SUBSIDIE ELEKTRISCHE AUTO'S.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van van de wegenbelasting en bpm. En daar komt nu € 4.000,- subsidie bij voor elektrische auto's tot € 45.000,-. Koopt u dus een MINI Electric dan ontvangt u van de overheid € 4.000,- terug. Na aanschaf van uw MINI Electric vraagt u zelf de subsidie aan. Dat kan vanaf 1 juli en is dan met terugwerkende kracht van toepassing.

 

PRIVATE LEASE.

Met MINI Private Lease rijdt u de nieuwe MINI Electric normaal vanaf € 505,- per maand. Met de subsidie die de Rijksoverheid beschikbaar stelt, kunt u dit bedrag met € 83,- per maand verlagen. Een nieuwe MINI Electric kost u na aftrek van de subsidie slechts € 422,- per maand. Alleen uw laadkosten komen daar nog bij.

 


PRIVE FINANCIERING.

Als u een MINI Electric financiert via Privé Financiering ontvangt u eenmalig € 4.000,- subsidie van de Rijksoverheid. Bij een looptijd van 48 maanden kunt u het maandbedrag dus met € 83,- verlagen. In plaats van € 353,- betaalt u slechts € 270,- per maand. Een andere looptijd kiezen is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.SUBSIDIE VOOR JE BMW i3.

Liever geen MINI Electric, maar een BMW i3? Ook goed nieuws voor de BMW i3, want met de Corporate Executive profiteer je dus altijd van deze regeling. Na aanschaf van je BMW i3 vraag je zelf de subsidie aan. In het geval van BMW bedraagt de subsidie altijd € 4.000,- of € 83,- per maand en geldt ze voor een periode van 4 jaar. Verkoop je in de tussentijd je BMW, ben je zelf verantwoordelijk voor het gedeeltelijk terugbetalen van die subsidie.