DE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE.

De MINI eVolution gaat door. Schakel de MINI Countryman Plug-in Hybride in en kies de open weg. Dankzij de combinatie uit onze traditionele wendbaarheid, het gemak van vierwielaandrijving en een elektromotor die direct vermogen levert en nul uitstoot heeft, verloopt elke reis niet alleen efficiënt maar eveneens elektriserend. En accu's van de nieuwste generatie hebben een grotere capaciteit van 10,0 kWh – waarmee je tot wel 57 km puur elektrisch kunt rijden. Op die manier kun je jouw carbon footprint verkleinen en je dagelijkse gebruikskosten reduceren.

OPNIEUW ONTWORPEN GRILLE.

De magnifieke uitstraling van je MINI Countryman wordt verder verfraaid door zijn nieuwe, verfijnde frontgrille en bumperontwerp. De grille is voorzien van een stoere, opvallende behuizing en is verkrijgbaar in chroom of het nieuwe optionele Piano Black.

MULTIFUNCTIONELE INSTRUMENTENDISPLAY.

Ons nieuwe multifunctionele instrumentenpaneel vervangt de conventionele snelheidsmeter. Dit bestaat uit een 5,0" kleurenscherm in een strak 'Black panel' ontwerp, dat gegevens als toeren per minuut, snelheid, brandstofvoorraad, kilometers, temperatuur en navigatie-instructies laat zien.

 

ADAPTIEVE LED LAMPEN.

Deze inventieve LED-koplampen voegen een voornaam nieuw ontwerp en veiligheid toe aan je MINI – met schitterende resultaten. Ze zorgen voor een optimale verlichting in schemerige omstandigheden en schijnen opzij wanneer je de bocht omgaat – zo zie je delen van de weg die je anders misschien had gemist. Wanneer de frontcamera van je MINI tegenliggers herkent, dan deactiveert de automatische dimfunctie de grootlichtsegmenten van de matrix om te voorkomen dat andere weggebruikers worden verblind.

SIDE SCUTTLES EN OPLAADAANSLUITING.

Deze opvallende side scuttles geven niet alleen een verbeterde en persoonlijke elegantie aan het exterieur van je MINI. De linker side scuttle bevat ook de oplaadaansluiting, achter de klep, die verlicht wordt wanneer deze aangesloten is. Een LED-lichtring bij de oplaadaansluiting gaat branden en geeft zo de verschillende fasen van het oplaadproces aan.