MY FIRST ELECTRIC EDITION.

EXTRA INRUIL PREMIE, PRIVATE LEASE V.A. €399 EN OPERATIONAL LEASE V.A. €449

Inclusief gratis GoSharing abonnement t.w.v. 125 minuten per maand.

Een go-kart gevoel, maar toch 100% elektrisch: de MINI Electric. Met een actieradius van 234km de ideale (zakelijke) partner voor in de stad. De MINI Electric heeft afgelopen maart een facelift gehad, daarmee hebben de bumpers en zijpanelen een nog sportievere look gekregen.

Kom het go-kart gevoel eens testen bij onze nieuwe MINI Showroom aan de Mijlweg 65 in Dordrecht. Vraag via het onderstaande formulier meer informatie, een proefrit of een offerte aan en één van onze verkoopadviseurs helpen u graag verder.

electric_1.jpg
electric_2.jpg
electric_3.jpg
electric_4.jpg
electric_5.jpg

Een contract met het oog op de toekomst.

Al onze lease contracten zijn inclusief een gratis GoSharing abonnement t.w.v. 125 min rijden per maand.

Dubbelsteyn | De Fonkert staat voor totale mobiliteit. Wij zien als dealer een duurzame toekomst wat betreft mobiliteit tegemoet. Onze samenwerking met GoSharing geeft daar een perfecte invulling. Bij elk lease contract wat bij ons afgesloten wordt, krijg je een gratis deelmobiliteitsplan van GoSharing (o.a. deelscooters, deelfietsen en in de toekomst ook deelauto's) t.w.v. 125 minuten rijden per maand. Het abonnement is de gehele looptijd van je leasecontract geldig en eventueel te delen met je partner en kinderen.