STA OPEN VOOR NIEUWE SPANNING.

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION.

De MINI Cabrio Sidewalk Edition viert een rijk erfgoed van eerdere speciale edities en geeft daarmee een nieuwe interpretatie van de charme en stijl van MINI. Onder de motorkap klopt het hart van een krachtige MINI Cooper S-motor. Dus maak je klaar om te genieten van pure vreugde in de zon.

 

EXTERIEUR »

INTERIEUR »

PAKKETTEN »

PROEFRIT »

HIGHLIGHTS EXTERIEUR.

ONBESCHAAMD EXTROVERT.

De MINI cabrio Sidewalk Edition combineert iconisch met hedendaags om aantrekkelijke contrasten te creëren. De Deep Laguna metallic kleur siert de carrosserie en wordt perfect aangevuld door de antraciete stoffen cabriokap. Het "SIDEWALK" insigne verleent mooie accenten aan de Side Scuttles en dorpellijsten om deze Special Edition des te specialer te maken.

WALK ON THE DESIGN SIDE.

De carrosserie is afgewerkt met in het oog springende Deep Laguna metallic  – een kleur die open rijden onder de blauwe hemel symboliseert. Dit wordt aangevuld met reflecterende geometrische ontwerppatronen die de motorkapstrepen en andere componenten verfraaien.

3-IN-1 STOFFEN CABRIOKAP.

De MINI cabrio Sidewalk Edition heeft een elektrisch aangedreven 3-in-1 dak dat net een beetje anders is dan anderen op de weg. Het stille, intelligente Z-inklapmechanisme werkt in 3 stappen: Dicht, open of de kenmerkende MINI zonnedakmodus om frisse lucht binnen te laten. Het opent of sluit bovendien volledig in slechts 18 seconden, zelfs bij snelheden tot 30 km/h. En de stoffen cabriokap heeft een speciaal verweven geometrisch ontwerp dat speciaal voor deze editie is ontworpen.

HIGHLIGHTS INTERIEUR.

CREATIEF VORMGEGEVEN.

MINI's traditie van oog voor detail is de drijvende kracht achter het design van het interieur van de MINI Cabrio Sidewalk Edition. Er is geen tekort aan premium materialen en verfijnde details om te bewonderen wanneer de kap open gaat. En met de eindeloze aanpassingsopties zul je geen probleem hebben om een stijl te creëren die het beste bij jou past.