DE NIEUWE MINI MULTITONE EDITION.

PROFITEER VAN € 4.327,- EDITION VOORDEEL.

Het leven is kleurrijk: Om de diverse MINI-gemeenschap te vieren, introduceren wij jou de nieuwe MINI Multitone Edition. De speciale look uit zich in het exterieur en het interieur met een hoop fancy details!  De MINI Multitone Edition is gelimiteerd leverbaar in Nederland tot 50 stuks en is verkrijgbaar vanaf € 37.590,- . 

MINI 3-DEURS MULTITONE EDITION.

De nieuwe Multitone Edition van de MINI Cooper 3-Deurs is zowel van binnen als van buiten voorzien van talrijke fancy details die zijn afgewerkt in de speciale Multitone-lak.

Deze uitvoering is tevens exclusief leverbaar in de lakkleur Sage Green. De grafische regenboog hierbij staat voor diversiteit en positiviteit en is op diverse plekken als een abstract wit logo weergegeven met de complementaire kleur Sage Green als achtergrond.  Door de kleurvariatie van de nieuwe speciale editie kan je jouw eigen persoonlijkheid volledig uiten.

Verder strekt het kleurverloop zich uit van de voorruit tot aan de achterkant van het dak. Het lichte Aspen White vooraan het dak gaat elegant over naar het Melting Silver II, het dak eindigt uiteindelijk in de kleur Jet Black.  Het speciale effect is mogelijk dankzij het innovatieve wet-on-wet lakproces dat de MINI fabriek in Oxford toepast. Bij deze Spray Tech-laktechniek worden de drie kleuren direct na elkaar aangebracht. Dankzij de veranderende omgeving kunnen kleine afwijkingen in het kleurpatroon ontstaan, waardoor iedere MINI Multitone Edition echt uniek is.

slide-1-min.jpg
slide-2-min.jpg
slide-3-min.jpg
slide-4-min.jpg
slide-5-min.jpg
slide-6-min-1.jpg