HERBELEEF DE GOUDEN WISSEL.

EEN WISSEL DIE WE IN NEDERLAND NOOIT VERGETEN.

Het is 5 juli 2014 wanneer heel Nederland vol spanning de verlengingen ingaat. Wesley Sneijder treft zowel paal als lat en ook de Costa Ricaanse doelman Keylor Navas blijkt een grote sta-in-de-weg. Aan de andere kant is het Jasper Cillessen die een poging van Marco Ureña weet te pareren. De kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica lijkt met strafschoppen beslist te moeten worden.

De klok tikt verder en penalty's lijken de beslissing te moeten brengen. Het is de 121ste minuut en ineens is daar de vierde man. Er komt nog een wissel. Geen speler in het oranje van Nederland en ook geen speler in het wit van Costa Rica. Het is Tim Krul. Jasper Cillessen moet plaatsmaken.

De wissel die we in Nederland nooit meer zullen vergeten. Herbeleef de gouden wissel nu bij Dubbelsteyn | De Fonkert!


UW GOUDEN WISSEL.

Een nieuwe MINI leasen is nu aantrekkelijker dan ooit, want momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto. Ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe MINI. Dat is wat u noemt een Gouden Wissel.

UW VOORDELEN.

  • Geld op uw bankrekening.
  • Behoud mobiliteit.
  • Rijd een nieuwe MINI.
  • Ruime keus aan lease- en financieringsmogelijkheden.

LEASE UW MINI.

Als u uw huidige auto inruilt en kiest voor MINI Private Lease of Operational Lease, dan heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI. Zonder een grote investering te doen. U hoeft alleen nog maar te tanken. En dankzij de vaste looptijd, kunt u de kosten overzichtelijk budgetteren zodat u weet waar u aan toe bent.

FINANCIER NU TEGEN 2,99%.

U kunt uw nieuwe MINI ook zakelijk of privé financieren. Hiermee kunt u de aanschafprijs verspreiden over een door u gekozen looptijd. U kunt uw maandbedrag verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken. In combinatie met een MINI Top Cover Verzekering is de financieringsrente nu tijdelijk 2,99% rente. Zo bent u goed verzekerd.

VIND UW MINI.

Bent u klaar voor de Gouden Wissel? En heeft u uw nieuwe MINI al op het oog? Kies dan uw MINI, stel hem geheel naar wens samen en vraag direct een proefrit of offerte aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of de waarde van uw huidige auto? Laat dan uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen!


NEEM CONTACT MET MIJ OP.

Vul hieronder uw gegevens vrijblijvend in en wij nemen z.s.m. contact met u op!