RESERVEER MINI ELECTRIC.

SCHOON, STIL EN COOL.

Het is bijna zover: de allereerste elektrische MINI komt eraan.

In 2020 zullen de eerste elektrische MINI's op de weg rijden. Met dezelfde go-kart feeling, flink wat pit, stijl en design, gecombineerd met 100% elektrisch rijplezier. Wij kunnen niet wachten, jij ook niet? Schrijf je dan nu in en ontvang het laatste nieuws over de MINI Electric. Dan ben je écht als eerste op de hoogte van de releasedatum, prijzen en range. We zijn er bijna!

07-MINI-ELECTRIC.jpg
06-MINI-ELECTRIC.jpg
05-MINI-ELECTRIC.jpg
04-MINI-ELECTRIC.jpg
03-MINI-ELECTRIC.jpg
02-MINI-ELECTRIC.jpg

WELK MODEL RIJD JIJ TOT JOUW MINI ELECTRIC ARRIVEERT?

STAP NU IN EEN VOORLOOP AUTO

Wil je graag de MINI Electric rijden maar is je leasecontract eerder afgelopen? Wij bieden je een interessante oplossing in de vorm van een shortleasecontract. Je stapt nu in een voorloopauto tegen aantrekkelijke voorwaarden. Zodra de MINI Electric geleverd wordt, kan je de voorloopauto inleveren. Het contract is flexibel aan te vragen en op te zeggen per maand. Profiteer nu, want de hoeveelheid voorloopauto's op de MINI Electric is beperkt.

PARTICULIER

Voor de particulier hebben wij een speciaal uitgeruste Midnight Black MINI Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen die de link met MINI Electric benadrukken. Je rijdt deze MINI via Private Lease voor € 599,- per maand (o.b.v. 18 maanden en 10.000km per jaar) tot aan de levering van je nieuwe MINI Electric en wissel je gratis in voor jouw MINI Electric wanneer deze klaar is!

ZAKELIJK

Voor de zakelijke klanten hebben wij een goed uitgeruste en zakelijk ogende MINI 5-deurs beschikbaar. De MINI 5-deurs lease je voor een scherp tarief van € 589,- per maand, op basis van 20.000 km per jaar. Met de aanbetaling van € 1250,- ben je verzekerd van een productieplaats. De MINI 5-deurs ruil je vervolgens kosteloos in voor jouw eigen MINI Electric wanneer deze klaar is.

Overbruggingsaanbod-01.jpg
Overbruggingsaanbod-02.jpg
Overbruggingsaanbod-04.jpg
Overbruggingsaanbod-05.jpg
Overbruggingsaanbod-06.jpg