BMW SCHADEHERSTEL

PROFESSIONELE HERSTELWERKZAAMHEDEN.

Uw BMW, net zo stralend als op de eerste dag! Voor ongevallenreparaties of kleinere schades kunt u altijd terecht bij onze hooggekwalificeerde BMW dealers en en BMW Erkend Service Partners. Hierbij is uw BMW altijd in de beste handen. In de erkende spuit- en carrosseriewerkplaatsen wordt uw BMW weer teruggebracht in een perfecte staat. De hoge kwaliteitsnormen en het gebruik van originele BMW onderdelen zorgen voor het waarde behoud van uw BMW.

PERFECTIE, ELKE KILOMETER.

Uw BMW weer in topconditie brengen? Dat kan! Dubbelsteyn | De Fonkert beschikt over gedetailleerde knowhow en de uiterst moderne uitrustig. Schakel een gespecialiseerde en ervaren BMW monteur in voor reparaties aan mechanische of elektrische onderdelen zoals uw navigatiesysteem.

De Originele BMW Onderdelen voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en functionaliteit, dit zorgt voor perfectie die elke kilometer merkbaar is. Heeft u schade en bent u benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CARROSSERIE EN LAKHERSTEL

Wij verzorgen graag alle reparaties aan uw auto zodat wij voor u kunnen waarborgen dat uw auto zijn waarde behoudt. In onze erkende carrosserie- en spuitwerkplaats zijn onze BMW monteurs toegerust op deze nauwkeurige reparaties. Door het gebruik van Originele BMW Onderdelen garanderen wij precisie en functionaliteit tot in het kleinste detail. Optimaal vermogen, maximale veiligheid en een lange levensduur.

ELEKTRISCH

Voor een elektrische reparatie aan uw BMW, is gespecialiseerde kennis vereist. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat er perfecte interactie plaatsvindt tussen alle hightechcomponenten, zodat de stroom van de data en informatie gegarandeerd perefect verloopt.

voor overige reparatie van elektronica zoals het BMW navigatiesysteem of andere stuurapparaten, beschikken onze monteurs over uitgebreide expertise en de modernste apparatuur.

MECHANISCH

Wanneer uw BMW een mechanische reparatie nodig heeft aan bijvoorbeeld de uitlaat, kunt u volledig vertrouwen op de competenties van onze monteurs. Uiteraard kent niemand de innovatieve techniek van uw BMW beter dan onze eigen hooggekwalificeerde monteurs.

Daarnaast worden er voor elke slijtagereparatie, originele BMW onderdelen gebruikt. Deze onderdelen zijn zeer voordelig dankzij hun lange levensduur en hoge betrouwbaarheid.