OOK IN DEZE TIJD STAAN WE VOOR U KLAAR.

ONZE SHOWROOMS ZIJN ALLEEN ONLINE GEOPEND. WERPLAATSEN GEOPEND.

Door de huidige lockdown kunnen wij u helaas tijdelijk niet verwelkomen in onze showroom. Gelukkig kunnen wij u wel verwelkomen in onze online showroom, gewoon via uw telefoon, tablet of computer. Wilt u onderhoud inplannen voor uw auto of heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte BMW? Wij bieden vele mogelijkheden om in contact te komen met één van onze verkoop- en serviceadviseurs. Zo bieden wij de mogelijkheid om een proefrit op locatie te maken en leveren wij uw nieuwe BMW thuis bij u af. Zo proberen wij het zo veilig mogelijk te maken, zowel voor u als voor ons. Eenvoudig, makkelijk en met de service die u van Dubbelsteyn gewend bent!

 

FACETIME/SKYPE/WHATSAPP VIDEOBELLEN.

Heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte BMW?  Vraag dan een Skype- of FaceTime gesprek aan. Hierdoor krijgt u nog steeds de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te hebben met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het oriënteren, zoeken en samenstellen van uw favoriete BMW. Dankzij de mooie beeldkwaliteit is het net alsof u echt in onze showroom staat!

AFLEVERING AAN HUIS.

Staat de aflevering van uw nieuwe of gebruikte BMW gepland bij een van onze vestigingen? Uw verkoopadviseur zal contact met u opnemen. Informeer naar de mogelijkheden voor het afleveren op locatie. Uiteraard treffen wij ook hierbij de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen.

HAAL- EN BRENGSERVICE.

Plan een werkplaatsbezoek en wij zorgen voor uw auto. Wij halen uw BMW op bij u thuis of op de zaak. Nadat we de service- en reparatiewerkzaamheden hebben uitgevoerd, brengen we de auto weer bij u terug. Halen, brengen of beide, al dan niet gecombineerd met het bezorgen en ophalen van een huurauto. Het halen en brengen van uw auto gebeurt op de plek waar dit voor u het beste uit komt.

PROEFRIT OP LOCATIE.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe BMW? Vanaf nu komen wij naar u toe.
Uw verkoopadviseur neemt contact met u op om een afspraak op locatie te maken. Tijdens deze afspraak krijgt u de gelegenheid om uw nieuwe BMW te ontdekken en kan de verkoopadviseur, indien gewenst, een vrijblijvende offerte maken.

ONLINE WERKPLAATSAFSPRAAK MAKEN.

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer dat u het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van BMW is de werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt direct uw wensen kenbaar maken, want er zijn nooit wachtenden voor u. Dat maakt een werkplaatsafspraak plannen erg gemakkelijk.

ONLINE KOPEN.

Een auto kopen was nog nooit zo makkelijk. U kunt elke BMW uitgebreid op onze website bekijken en de prijs staat vast. Om het nog leuker te maken, bieden we ook nog een online korting aan. Deze wordt automatisch voor u berekend. Druk op de 'koop online' knop en wij doen de rest. De auto wordt rijklaar gemaakt en wij garanderen dat hij op alle punten in orde is.

LIVE CHAT.

Via onze live chat kunt u al uw vragen stellen. Hierdoor komt u direct in contact met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag verder. Onze live chat is dagelijks geopend van 8.00u tot 21.00u. Krijgt u niemand te pakken? Geen zorgen, vul ons contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag alsnog zo snel mogelijk.


ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN.

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u.
  • Wij ontvangen u graag voor onderhoud of reparatie, maar houd u hierbij rekening dat u alleen komt.
  • Wij houden gepaste afstand (minimaal 1,5 meter afstand).
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent het handenwassen op.
  • Wij beschikken over zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakcontroles uit.
  • In het geval van ziekte verschijnselen kunnen wij u en onze medewerkers helaas geen toegang geven tot de vestiging.

BMW OCCASIONS.

Bij Dubbelsteyn BMW kunt u kiezen uit meer dan 200 BMW Occasions. Deze worden altijd geleverd met de BMW Premium Selection garantie of Bovag garantie. Onze voorraad verandert regelmatig, zodat er altijd een BMW naar uw smaak te vinden is. Kies voor zekerheid bij de aankoop van een gebruikte BMW. Wij controleren voor u of de auto alsmede alle functies ervan in perfecte conditie zijn. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe aanwinst helemaal perfect is. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

BMW VOORRAAD NIEUW.

Bij Dubbelsteyn zijn altijd meer dan 200 nieuwe BMW's op voorraad. Binnen 14 dagen kunt u rijden en vaak met extra voordeel. Daarnaast wordt elke nieuwe BMW standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. Of u een nieuwe auto wilt kopen, Private Leasen of Operational Leasen. Het kan bij Dubbelsteyn. Klik hieronder voor ons aanbod nieuwe BMW’s.