THE LAST MILE: POWERED BY DUBBELSTEYN.

De weg naar duurzaamheid én flexibele mobiliteit.

Dubbelsteyn | De Fonkert kijkt naar de toekomst en richt zich op de weg van morgen. Wij grijpen kansen die voordelig zijn voor u, uw omgeving en de wereld. U ontvangt daarom bij elke private of operational leasecontract een GO Sharing abonnement. Hiermee bieden wij de mogelijkheid om de ‘last mile’ per deelmobiliteit af te leggen. Een leaseauto, deelscooter en -fiets allemaal in één contract.

De eerste autodealer met een mobiliteitsplan

Dubbelsteyn | De Fonkert is de eerste dealer die totale mobiliteit mogelijk maakt. Deelmobiliteit stond altijd hoog op de prioriteitenlijst en is iets waar wij veel waarde aan hechten. Door de unieke samenwerking met GO Sharing is het leasen van een auto nog nooit zo compleet, flexibel en duurzaam geweest. Wij hebben gekeken naar de huidige behoeften en wensen die bij u spelen. Midden in de stad parkeren bij uw eindbestemming kan ingewikkeld zijn. Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk, zonder parkeerproblemen, voor de deur staat bij uw eindbestemming. Dat realiseren wij door flexibel te reizen. Zo parkeert u eenvoudig uw auto buiten het centrum en gaat u verder op de elektrische deelscooter of -fiets.

Zakelijk

Ons leasecontract versterkt uw positie als werkgever. Naast dat u een auto van de zaak aanbiedt, kunnen de werknemers ook gebruikmaken van een deelscooter en -fiets. Dit kan zijn voor het laatste stuk naar de eindbestemming of voor vrijetijdsactiviteiten in het weekend. Door Covid-19 zijn veel (middel)grote bedrijven overgestapt naar een mobiliteitsbudget. Bij dit budget krijgt de werknemer een bepaald bedrag dat hij/zij zelf mag uitgeven aan vervoer. Bij ons heeft u beschikking tot alle vervoersmiddelen. Flexibel reizen, dat doet u bij Dubbelsteyn | De Fonkert.

Particulier

Met BMW of MINI private lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een splinternieuwe BMW of MINI voor de deur staan. U bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Ook met een private lease kunt u genieten van een GO Sharing abonnement.

Benieuwd geworden? Bekijk de voorraad van onze Lease BMW's via de onderstaande knop.