DE VERNIEUWDE BMW iX3.

Productie vanaf november 2021.

De BMW iX3 ondergaat een facelift. Vanaf november wordt de BMW iX3 standaard geleverd met een M Sport pakket. Dit pakket was tot op heden nog niet beschikbaar om te bestellen op de BMW iX3.  Daarnaast krijgt de BMW iX3 niet alleen een sportiever uiterlijk, maar ook de rijk uitgevoerde uitrusting krijgt een upgrade.

 

 

BMW IX3 Facelift

STANDAARD MET M SPORTPAKKET.

Het sportieve karakter van de BMW iX3 wordt met de aankomende facelift extra geaccentueerd door het M Sportpakket, dat nu standaard wordt meegeleverd op de BMW iX3. Met het M Sportpakket verandert de carrosserie wat goed terug te zien is aan de sportievere voor- en achterbumper, met blauwe accenten bij de Air Curtains aan de voorzijde en de achterdiffusers. Daarnaast zijn ook de side skirts uitgevoerd in de herkenbare M Sport stijl, zoals bij de andere X modellen ook het geval is. Verder zijn ook LED-achterlichten voorzien van een zwarte omlijsting.

Als optie kunnen nu ook nieuwe velgen besteld worden, 20" velgen met M Styling in de kleur Bicolor Jet Black.

INTERIEUR AANPASSINGEN.

De BMW iX3 wordt nu standaard geleverd met sportstoelen en Antrhazit hemelbekleding, waardoor het sportieve karakter ook naar het interieur wordt vertaald. Daarnaast is de schermdiagonaal van het BMW Live Cockpit Proefssional systeem vergroot tot 12,3". De start/stop-knop is verplaatst naar de middenconsole. Verder is de standaard uitrusting uitgebreid met adaptieve LED koplampen en BMW M hoogglans Shadow Line raamomlijsting en dakdraagsysteem.

BMW IX3 Facelift Interieur
BMW IX3 Facelift Achterkant

BMW iX3 RIJDEN?

U rijdt de vernieuwde BMW iX3 vanaf €69.000,- of met een netto bijtelling vanaf €335,- per maand. Liever niet nieuw bestellen maar snel op pad? Bekijk dan onze BMW iX3 voorraad.