DE VERNIEUWDE BMW 8 SERIE.

Bij productie in 2022.

Een nieuwe vormgeving voor de al prachtige 8 Serie line-up. De luxe-sportwagens van BMW met opvallende designaanpassingen aan het exterieur en gedetailleerde interieurverbeteringen. Er wordt een duidelijke nadruk op prestatiekenmerken, stijlvol uiterlijk en exclusief karakter gelegd bij de BMW 8 Serie. Met een vernieuwde BMW 8 Serie Coupé, BMW 8 Serie Gran Coupé en de BMW 8 Serie Cabrio. Dit geldt ook voor de M modellen van de 8 Serie.

 

EXTERIEUR UPDATES

Het vernieuwde design van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé, de BMW 8 Serie Cabrio en de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé benadrukt nog meer het prestatiekarakter en de sportieve aanwezigheid van het luxe sportwagen segment van BMW. Alle modelvarianten zijn nu standaard uitgerust met een M-sportpakket. Als gevolg hiervan hebben ze aerodynamisch geoptimaliseerde carrosseriekenmerken die in carrosseriekleur zijn afgewerkt in het gebied van de voor- en achter en zijkant. De grote lagere luchtinlaten aan de voorkant zijn nu gestructureerd door horizontale stutten. De diffuser in de achterkant is nu afgewerkt in Dark Shadow metallic. Het nu nog sportievere uiterlijk wordt afgerond met 19-inch lichtmetalen M-velgen in dubbelspaaks design en uitgerust met gemengde banden. Bovendien omvat de standaarduitrusting nu een M-sportremsysteem met in blauw afgewerkte remklauwen.

DE M850i VARIANT VERANDERINGEN

De nog krachtige V8 M850i modellen bevatten nog meer extra's dan voorheen. Zo beschikken ze nu voor het eerst over aerodynamisch geoptimaliseerde M-buitenspiegels – in een design dat oorspronkelijk exclusief werd ontwikkeld voor de high-performance sportwagens van de BMW M8-serie. Bovendien wordt de luchtstroom nog nauwkeuriger geleid door een voorspoilerbevestiging en bij de nieuwe BMW M850i xDrive Coupé ook door een M-achterspoiler. Bovendien behoren tot de standaarduitrusting van de drie topmodellen in het gamma een bijzonder krachtige versie van het M-sportremsysteem, het M-sportdifferentieel en 20-inch lichtmetalen M-velgen in Y-spaakdesign met gemengde banden. Deze kenmerken zijn ook opgenomen in het optionele M Sportpakket Pro voor de 6-cilindermodellen van de nieuwe BMW 8 Serie.

DE BMW 8 SERIE COUPÉ

DE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ

DE BMW 8 SERIE CABRIO

LUXE INTERIEUR VERBETERINGEN

Bij het ontwerpen van het interieur van de BMW 8 Serie-modellen werd een uniek evenwicht bereikt tussen op de bestuurder gerichte dynamische prestaties en exclusieve elegantie. De sfeer combineert rijplezier, moderne uiterlijk en uitzonderlijke luxe. Tot de standaarduitrusting van de nieuwe BMW 8 Series behoort de BMW Live Cockpit Professional. Het volledig digitale displaynetwerk bestaat uit een 12,3-inch scherm achter het stuur en een Control Display waarvan de schermdiagonaal nu is vergroot van 10,25 naar 12,3 inch.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Klik hieronder.

BMW-8-KH1-min.jpg
BMW-8-KH6-min.jpg
BMW-8-KH4-min.jpg
BMW-8-KH5-min.jpg
BMW-8-KH3-min.jpg
BMW-8-KH2-min.jpg

BMW M 50 JAAR JUBILEUM

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van BMW M GmbH worden alle modellen in de nieuwe BMW 8 Serie ook aangeboden met een optie die een speciale link met het traditionele autosport-enthousiasme aangeeft. Als optie hebben alle modellen van de nieuwe BMW 8 Serie het klassieke "BMW Motorsport"-logo op de motorkap, achterklep en wielnaafafdekkingen in plaats van de gebruikelijke BMW-emblemen.

DE BMW M MODELLEN

Krachtige vormen, royale, elegante oppervlakken, aerodynamisch geoptimaliseerde lijnen en M-specifieke designkenmerken die zijn afgestemd op de functionele eisen van een high-performance sportwagen kenmerken het onmiskenbare uiterlijk van de BMW M8 Competition Coupé, de BMW M8 Competition Cabriolet en de BMW M8 Competition Gran Coupé. Het heldere oppervlakdesign van het exterieur wordt nu bijzonder intensief onderstreept door nieuwe exterieurkleuren. De update in het bodypainting-programma omvat acht varianten die voor het eerst beschikbaar zijn voor de drie modellen.

DE BMW M8 COUPÉ

DE BMW M8 GRAN COUPÉ

DE BMW M8 CABRIO

BMW-M8-KH1-min.jpg
BMW-M8-KH2-min.jpg
BMW-M8-KH6-min.jpg
BMW-M8-KH3-min.jpg
BMW-M8-KH4-min.jpg
BMW-M8-KH5-min.jpg