DE NIEUWE BMW X7.

VERKRIJGBAAR VANAF AUGUSTUS 2022

Daar is hij dan, de nieuwe BMW X7! Een ongeëvenaarde combinatie van exclusiviteit, dynamiek en luxueuze ruimtelijkheid. In korte tijd heeft de BMW X7 zich ontwikkeld tot het meest luxe topmodel van BMW. De nieuwe impactvolle voorzijde en diverse verfijningen in het design versterken het unieke karakter van de grootste Sports Activity Vehicle van BMW.

 

 

NIEUWE IMPACTVOLLE VOORZIJDE.

De nieuwe voorzijde van de BMW X7 is voorzien van nieuwe BMW designelementen. De dubbele koplampen en de nierengrille in hun nieuwe vorm, benadrukken de zelfverzekerde hoogte en visuele impact van de auto. De nieuwe opgedeelde koplampunits maken hun debuut bij de nieuwe BMW X7. De vernieuwde horizontale LED lichtelementen zijn hoger in de voorzijde geplaatst dan bij de voorgaande modellen. Op deze manier is er plaats gemaakt voor de dagrijverlichting en richtingaanwijzers. Hieronder bevinden zich de LED lichtunits, deze zorgen voor het dim- en grootlicht. De donkere behuizing zorgt ervoor dat het ijkt alsof ze diep in de voorzijde liggen. Daarnaast dienen de nieuwe adaptieve Matrix LED koplampen met antiverbindingsgrootlicht en automatische adaptieve lichtbundels ook als mistverlichting.

''EXCLUSIEVE LOOKS & PROGRESSIEVE STIJL'' 

VERNIEUWDE ACHTERZIJDE.

Naast de nieuwe voorzijde heeft de nieuwe BMW X7 ook een aantal verfijnde aanpassingen gehad aan de achterzijde. De progressieve stijl wordt geaccentueerd door de zeer slanke lichtunits welke zijn voor van een driedimensionale vormgeving. Tussen de lichtunits bevindt zich een elegante chroomlijst, deze is op verfijnde wijze door glas omsloten wat zorgt voor een extra luxe en stoere uitstraling.

RIJKERE STANDAARDUITRUSTING.

Meer comfort en welzijn dan ooit te voren. De rijkere standaarduitrusting voor de nieuwe BMW X7 biedt nog meer. Naast 4-zone automatische klimaatcontrole, een glazen panoramadak en een hi-fi systeem zijn er ook de comfortstoelen voor bestuurder en voorpassagier, een met leder bekleed sportstuurwiel met schakelpaddles en een nieuw opbergvak met draadloze oplaadmogelijkheid voor mobiele apparaten. Op de optielijst bevinden zich onder anderen het glazen panoramadak Sky Lounge (verlicht met LED elementen), het Bowers & Wilkins Surround Sound System en het nieuwe Travel & Comfort systeem. Voor de bestuurder en de voorpassagier behoren ook de stoelventilatie en een massagefunctie tot de mogelijkheden. Het nieuwe Comfort Pack zorgt ervoor dat ook de stoelen op de tweede en derde zitrij verwarmbaar zijn, evenals het stuurwiel en de armsteunen voorin.

MOTORISERINGEN

  • 380 pk
  • 520 Nm koppel
  • Co2-emissie: 210 g/km
  • 352 pk
  • 720 Nm koppel
  • Co2-emissie: 200 g/km
  • 530 pk
  • 750 Nm koppel
  • Co2-emissie: 278 g/km

DE VERNIEUWDE BMW X7 RIJDEN?

De vernieuwde BMW X7 vanaf verkrijgbaar vanaf augustus 2022.  Liever niet nieuw bestellen maar snel op pad? Bekijk dan onze BMW X7 voorraad.

BMW-X7-KH-1-min.jpg
BMW-X7-KH-2-min.jpg
BMW-X7-KH-3-min.jpg
BMW-X7-KH-4-min.jpg
BMW-X7-KH-5-min.jpg
BMW-X7-KH-6-min.jpg
BMW-X7-KH-7-min.jpg