DE NIEUWE BMW i7.

Beschikbaar vanaf € 141.809,- .

Luxe, geherdefinieerd. De nieuwe BMW i7 is het antwoord op de perfecte combinatie van luxe, comfort en plezier. Een BMW die de maatstaaf van comfort op een nieuw niveau legt. De volledig elektrische luxesedan is een volledig geïntegreerd lid van de i familie en demonstreert overduidelijk hoe een exclusieve rijervaring en het ultieme gevoel van comfort aan boord kunnen worden gecombineerd met een niet aflatend streven naar duurzaamheid. Als eerste volwaardige elektrische luxe sedan ter wereld zorgt de BMW i7 met 544 pk vermogen en meer dan 600 km actieradius voor ongekend rijplezier.


EXTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW i7.

Design voorzijde.

Iconische BMW Kristalkoplampen 'Iconic Glow' met Swarovski kristalelementen en verlichte contouren van de BMW nierengrille stralen karakter uit.

Het zijaanzicht.

De vloeiende lijnen geven de grote nieuwe BMW i7 een esthetisch geproportioneerde ruimtelijkheid. Een verchroomd element maakt van de hofmeister knik een verfijnd juweel.

Design achterzijde.

Smalle, L-vormige achterlichten en een slanke verchroomde lijst accentueren de breedte van de BMW. Blauwe designelementen verwijzen naar de innovatieve aandrijven.


Vooruitstrevend op elk gebied.

De nieuwe BMW i7 kent een moderne stijl die zich in zijn exterieur- en interieurdesign concentreert op de essentie. Het design van de voorkant van BMW auto's in het luxesegment wordt gedomineerd door kenmerken die typisch zijn voor het merk, maar er wordt een duidelijk onderscheid behouden tussen deze modellen en de andere in het BMW gamma. Innovatieve kenmerken zoals het BMW Theatre Screen, de multisensoriële rijbeleving BMW iDrive met de nieuwste generatie van BMW Operating System 8, plus het BMW Curved Display en de Manoeuvre Assistant voor geautomatiseerd parkeren en manoeuvreren, onderstrepen het vooruitstrevende karakter van de luxueuze sedan. Naast het verbeterde comfort en het unieke entertainmentsysteem voor in de auto, is de Executive Lounge optie voor de achterbank met geoptimaliseerde verstelbare zitpositie en de nieuwe BMW Individual Merino leder/kasjmier wollen interieurbekleding een baanbrekende manier om het welzijn in de auto te maximaliseren.


INTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW i7.

Innovatieve ambiance.

Het multifunctionele bediendingselement BMW Interaction Bar strekt zich uit over de volledige breedte van het dashboard. Met de 14,9 inch BMW Curved Display completeert die de multimediale ervaring.

BMW Theatre Screen.

De Entertainment Expirience achterin biedt met het 31,3 inch BMW Theatre Screen een unieke bioscoopbeleving voor de achterpassagiers.

Hypermoderne achterportieren.

De twee elegant in de achterportieren geïntegreerde 5,5 inch touchscreens bieden de mogelijkheid om het infotainmentsysteem, het 31,3 inch BMW Theatre Screen, de automatische airco en de verstelling van de zitting comfortabel te bedienen.

P90458174_lowRes_the-new-bmw-i7-xdriv-min.jpg
P90458175_lowRes_the-new-bmw-i7-xdriv-min.jpg
P90458176_lowRes_the-new-bmw-i7-xdriv-min.jpg
P90458178_lowRes_the-new-bmw-i7-xdriv-min.jpg
P90458236_lowRes_the-new-bmw-i7-xdriv-min.jpg
P90458246_lowRes_the-new-bmw-i7-xdriv-1-min.jpg