DE NIEUWE BMW 2 SERIE COUPÉ.

Efficiëntie en rijdynamiek.

Krachtige proporties ontmoeten sportieve dynamiek: ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Door de met 31 mm vergrote spoorbreedte ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de in deze klasse unieke achterwielaandrijving biedt de BMW 2 Serie Coupé beduidend betere stuureigenschappen en een hoogst wendbar

Klassieke achterwielaandrijving

De achterwielaandrijving van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé zorgt voor een sportieve rijbeleving. Volledig compromisloze rijdynamiek beleef je met de nieuwe BMW 2 Serie Coupé.

AANDRIJVING, TECHNOLOGIEËN EN CONNECTIVITEIT.

ONDERSTEL EN DYNAMIEK.

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé is naar keuze leverbaar met effienciënte BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzine- of dieselmotoren en als BMW M240i xDrive met een BMW M Twinpower Turbo 6-cilinderin-in-lijn bezinemotor met 374 pk. Daarnaast de keuze voor een 8-traps Steptronic Sport transmissie om het bijzonder snel schakelen  mogelijk te maken. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel - voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. Het optionele Adaptieve M Onderstel wordt voortdurend elektronisch aangestuurd en aangepast aan de situatie en de omstandigheden op de weg.

CONNECTIVITEIT. 

Met het optionele weergave- en bedieningsconcept BMW Live Cockpit Professional heeft u in de BMW 2 Serie Coupé dankzij de combinatie van een multifunctioneel 12,3 inch instrumentenpaneel en een 10.25 inch Touch Control Display optimaal zicht op alle voor het rijden relevante informatie en kunt u digitale functies van de BMW eenvoudig en intuïtief bedienen.

Tot slot maakt de BMW Intelligent Personal Assistent indruk door de natuurlijke en persoonlijke interactie, hij leer zelfstandig wat nodig is om aan uw gewoonten en behoeften te voldoen.

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé is leverbaar vanaf  € 48.124,00.