DE VERNIEUWDE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER

Vanaf 26 Februari 2022 in onze showroom.

De tweede generatie BMW 2 Serie Active Tourer is in aantocht. Het opvallende vernieuwde uiterlijk, daarbij gecombineerd met een ruimtelijke functionaliteit met de kenmerkende kwaliteiten van BMW. Hij heeft een scherper design en een adembenemend interieur met de Curved Display.

 

Herziend uiterlijk.

Het exterieur ziet er sportiever en eleganter uit dan zijn succesvolle voorganger. Hierdoor krijgt de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer een modern crossover-karakter. De meer gestroomlijnde oppervlakken passen bij de nieuwe BMW designtaal. De strak ontworpen achterzijde is voorzien van compacte LED achterlichten. De uitlaatpijpen zijn zo geïntegreerd dat zij niet zichtbaar zijn. De nieuwe 2 Serie Tourer is een echte allrounder en staat voor elke lifestyle klaar.

INTERIEUR AANPASSINGEN.

Het interieur is sensationeel vernieuwd met een moderne Curved Display. Wat de BMW 2 Serie Active Tourer een hyper moderne feel geeft. De ''zwevende'' armsteun is uitgerust met een geïntendeerd bedieningspaneel, een herziend transmissiehendel en andere functietoetsen. Het  aantal fysieke bedieningselementen is tot een minimum beperkt. Er is ook een nieuw smartphone vak geïntegreerd met optioneel draadloos opladen.

DE NIEUWE PLUG-IN HYBRIDE VARIANT.

Vanaf de zomer van 2022 zal er voor het eerst ook een Plug-in Hybride model met de vijfde generatie BMW eDrive technologie beschikbaar zijn. De BMW 2 Serie Active Tourer 230e heeft een aanzienlijk grotere actieradius. Met een volledig elektrische actieradius tot wel 80 KM extra.

Naar verwachting vanaf Juli 2022 te configureren!

BMW-2-Serie-AT-KH-Lifestyle.jpg
BMW-2-Serie-AT-KH-Achterbak.jpg
BMW-2-Serie-AT-KH-Edrive.jpg
BMW-2-Serie-AT-KH-M-Voorbumper.jpg
BMW-2-Serie-AT-KH-M-deurP.jpg
BMW-2-Serie-AT-KH-Consol.jpg
BMW-2-Serie-AT-KH-Wiel.jpg