DE BMW XM.

Eind 2022 in productie.

De BMW XM is de krachtigste BMW M ooit. Met een elektromotor en een verbrandingsmotor in perfecte harmonie produceert deze SUV wel 750 PK met 1.000 nm koppel. De BMW XM is dan ook het eerste hybride model van BMW M in het high performance segment. Het interieur is daarbij ook nog luxer dan ooit met de introductie van BMW M Lounge.

 

Maximale aanwezigheid.

Het vooruitstrevende design van de grille zet de toekomst voor het luxe segment van BMW. Een eerste versie zal in 2022 te zien zijn als het modellen offensief van BMW voor het luxe segment in de toekomst. De koplampen zijn in 2 delen verdeeld. Het boven gedeelte voor een gestroomlijnd uiterlijk met zijn dagrijlicht en zijn siluette zorgt voor een bijna achthoekige vorm om zijn extrinsieke uiterlijk te accentueren. Het nieuwe XM-logo in de nierengrille en de grote luchtinlaten verwijzen naar de kracht van de V8-motor, die samen met de elektromotor het M Hybrid-systeem vormt.

HET INTERIEUR VAN DE TOEKOMST.

De cockpit is wat u gewend bent met het op het bestuurders gerichte design met zijn sportieve design wat kenmerkend is bij BMW M. Met een nieuw BMW curved display en stoelen met krachtige geometrie in zich vormen het luxe en ruimtelijke interieur van de BMW XM. Wat ook nieuw is is de achter ruimte genaamd de BMW M Lounge. Met veel ruimte en luxe tot uw beschikking. De BMW M Lounge geeft een extravagante en luxe lounge achtige sfeer.

OVERVIEW.

  • De BMW XM zal eind 2022 in  productie gaan.
  • Hij zal de start zijn van een nieuw voertuig concept: Een compromisloze BMW M met opvallende BMW X designtaal.
  • BMW XM zal het eerste hybride, high performance model worden in de M-portfolio.
  • De BMW XM zal in productie treden als BMW M 50 jaar bestaat.
  • Het nieuw ontwikkelde M Hybide-aandrijfsysteem combineert een V8 motor met een krachtige elektromotor. Alleen op de elektromotor kan hij al de 80 kilometer bereiken.
BMW-XM-News-KH-1-min.jpg
BMW-XM-News-KH-2-min.jpg
BMW-XM-News-KH-3-min.jpg
BMW-XM-News-KH-4-min.jpg
BMW-XM-News-KH-5-min.jpg
BMW-XM-News-KH-6-min.jpg
BMW-XM-News-KH-7-min.jpg