DE BMW i3 NU MET € 4.000,- SUBSIDIE.

Bent u een particulier en koopt of leaset u op of na 4 juni 2020 een volledig elektrische personenauto in de kleinere of compacte middenklasse? Dan komt u in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). De subsidieregeling is voor zowel nieuwe als gebruikte elektrische personenauto’s. Deze subsidie is alleen voor particulieren (natuurlijk persoon die privé een auto koopt of leaset). U komt eenmalig in aanmerking voor subsidie als wordt voldaan aan de voorwaarden. De subsidieregeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025, tenzij het budget eerder op is.

SUBSIDIE ELEKTRISCHE AUTO'S.

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van van de wegenbelasting en bpm. En daar komt nu € 4.000,- subsidie bij voor elektrische auto's tot € 45.000,-. Koopt u dus een BMW i3 - bijvoorbeeld een Corporate Executive van € 42.411,- dan ontvangt u van de overheid € 4.000,- terug. Na aanschaf van uw BMW i3 vraagt u zelf de subsidie aan. Dat kan vanaf 1 juli en is dan met terugwerkende kracht van toepassing.

 

PRIVATE LEASE.

Met BMW Private Lease rijdt u de nieuwe BMW i3 normaal vanaf € 509,- per maand. Met de subsidie die de Rijksoverheid beschikbaar stelt, kunt u dit bedrag met € 83,- per maand verlagen. Een nieuwe BMW i3 kost u na aftrek van de subsidie slechts € 426,- per maand. Alleen uw laadkosten komen daar nog bij.

 


PRIVATE FINANCE.

Als u een BMW i3 financiert met BMW Private Finance ontvangt u eenmalig € 4.000,- subsidie van de Rijksoverheid. Bij een looptijd van 48 maanden kunt u het maandbedrag dus met € 83,- verlagen. In plaats van € 432,- betaalt u slechts € 349,- per maand. Een andere looptijd kiezen is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 SUBSIDIE VOOR JE MINI ELECTRIC.

Liever geen BMW i3, maar een MINI Electric? Ook goed nieuws voor de MINI Electric, want die is er vanaf € 34.900,- tot maximaal € 42.900,- en profiteert dus altijd van deze regeling. Na aanschaf van je MINI Electric vraag je zelf de subsidie aan. In het geval van MINI bedraagt de subsidie altijd € 4.000,- of € 83,- per maand en geldt ze voor een periode van 4 jaar. Verkoop je in de tussentijd je MINI, ben je zelf verantwoordelijk voor het gedeeltelijk terugbetalen van die subsidie.