BMW » Modellen » BMW iX

DE BMW iX.

De BMW iX bepaalt de nieuwe norm op het gebied van rijbeleving. Qua formaat kunt u hem vergelijken met bijvoorbeeld de BMW X5 of X6. Maar eigenlijk is de BMW iX zo vernieuwend, dat hij niet te vergelijken valt. Dus neem plaats in de volledig opnieuw ontworpen stoelen, en ontdek een wereld van zelfherstellende materialen, onopvallende slimme techniek, onovertroffen duurzaamheid en ongekend sportief rijplezier. De BMW iX is beschikbaar in twee varianten; xDrive40 en de Xdrive50. De xDrive40 kent een actieradius van meer dan 400 kilometer (gemeten volgens de WLTP testcyclus), en met de vernieuwde snellaad techniek kunt u uw actieradius in 10 minuten met 90 kilometer vergroten.

De BMW iX xDrive50 is de krachtige variant, met een topvermogen van maar liefst 385 kW (oftewel 524 pk), vanuit stilstand binnen 4,6 seconden een snelheid 100 km/h en een topsnelheid 200 km/h  (elektronisch begrensd) zijn de prestaties sensationeel te noemen.

DE HIGHLIGHTS.

BMW IX Voorkant
BMW IX Geparkeerd achter
BMW IX Voorstoelen
BMW IX Cockpit
Opladen BMW iX

HET OPLADEN VAN DE BMW ix IS GEMAKKELIJKER DAN OOIT.

De Connected Charging service helpt u het dichtstbijzijnde laadstation te vinden, zo komt u nooit met een lege accu te staan. Met een 300 kW snellader duurt het opladen van 10 tot 80% slechts 40 minuten. In 10 minuten is er al 90 km actieradius bijgeladen (voor de iX xDrive tot 120 km in 10 minuten). Ook thuis laadt u de BMW iX gemakkelijk op, nu met uw eigen BMW Wallbox. De lader voor thuisgebruik, de laadkabel voor openbaar opladen en de BMW charging card met toegang tot het openbare laadnetwerk behoren tot de standaarduitrusting.

HET INTERIEUR.

BMW IX Display

Curved display.

Het instrumentenpaneel van 12,3 inch is samengevoegd met een Touch Control Display van 14,9 inch tot een modern ogend weergavescherm. De curve zorgt ervoor dat het scherm ergonomisch gebogen is rond de bestuurder.

BMW IX Bagageruimte

Ruimte voor bagage.

De BMW iX kent een ruime bagage ruimte van 500 liter, door de achterbank in te klappen vergroot u de inhoud gemakkelijk naar een indrukwekkende 1.750 liter.

BMW iX Achterbank

Achterbank met lounge comfort.

De achterbank van de BMW iX biedt dankzij het ontbreken van middentunnel een royale zitruimte en een ontspannen ambiance. Optioneel zijn de zitplaatsen achterin verwarmbaar en zijn in de hoofdsteunen 3D luidsprekers geïntegreerd. De rugleuningen is in een verhouding van 40: 20: 40: op te delen om zo de bagageruimte te vergroten.

BMW IX Achterkant

BMW iX PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 1.329,- per maand.

BMW i MODELLEN.

Het aanbod van elektrische BMW modellen wordt steeds groter, naast de BMW iX bevat het gamma ook de BMW i3, de BMW iX3 en de BMW i4. Er is nu al een ruime keuze aan verschillende modellen volledig elektrische BMW's. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de plug-in hybride versies van de 2 serie tot en met de x5. Ontdek ons aanbod aan elektrische of hybride modellen hier:
BMW i modellen

OFFERTE AANVRAGEN.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, we nemen graag contact op om de mogelijkheden met u te bespreken.