BMW i3

BMW » Modellen » BMW i3

DE BMW i3.

De BMW i3 is dé duurzaamste elektrische auto. 100% elektrisch, 0% uitstoot en gebouwd met 100% windenergie, in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Met stoelbekleding voor 34% gemaakt van oude PET-flessen. De BMW i3 geeft uitdrukking aan een bewuste lifestyle. Vormgegeven in een progressieve vormtaal die van buiten helderheid en in het interieur loungekarakter uitstraalt. Voorzien van een lichtheid die overtuigt met duurzame materialen en functionele details. Een auto met trendsettende individualiteit. De BMW i3 is een geweldig verhaal om in te rijden. En leverbaar, met slechts 12% bijtelling.

DE HIGHLIGHTS.

HET OPLADEN VAN DE BMW i3 IS GEMAKKELIJKER DAN OOIT.

De Connected Charging service helpt u het dichtstbijzijnde laadstation te vinden, zo komt u nooit met een lege accu te staan. Gebruik makend van de snellaad functie kunt u in 45 minuten uw i3 80% opladen. I. Ook thuis laadt u de BMW i3 gemakkelijk op, nu met uw eigen BMW Wallbox. Deze laadt de batterij binnen 4,5 uur op tot 100%, met een max van 11kW. De lader voor thuisgebruik, de laadkabel voor openbaar opladen en de BMW charging card met toegang tot het openbare laadnetwerk behoren tot de standaarduitrusting.

HET INTERIEUR.

Recyclede materialen.

Het interieur van de BMW i3 zit vol met recyclede en natuurlijke materialen. Van recyclede PET flessen tot hout van de snelst groeiende eucalyptus boom uit duurzame Europese bosbouw, FSC-gecertificeerd natuurlijk.

Op de bestuurder gericht dashboard.

Het dashboard van de i3 is gefocust op de bestuurder, hierdoor wordt het rijden van de BMW i3 geweldig!

Intelligente technologieën .

Niets missen als u onderweg bent. Dat is precies waar de talrijke digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen voor zorgen.

BMW i3 PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 439,- per maand.

BMW i modellen

BMW i MODELLEN.

Het aanbod van elektrische BMW modellen wordt steeds groter, naast de BMW i3 bevat het gamma ook de BMW i4, de BMW iX3 en de BMW iX. Er is nu al een ruime keuze aan verschillende modellen volledig elektrische BMW's. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de plugin hybride versies van de 2 serie tot en met de x5. Ontdek ons aanbod aan elektrische of hybride modellen hier:

OFFERTE AANVRAGEN.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, we nemen graag contact op om de mogelijkheden met u te bespreken.