BMW » Modellen » De BMW 8 Serie Coupé

DE BMW 8 SERIE COUPE.

VANAF €116.654,- OF V.A. €2.145,- PER MAAND.

Kracht, controle en comfort. De BMW 8 Serie Coupe is in staat om met zijn exceptionele wendbaarheid zowel de toerenteller als de adrenalinespiegel fors op te voeren. Door de combinatie van exclusieve opties die rechtstreeks stammen van de racerij biedt deze luxe sportauto een perfect samenspel tussen de hoogst mogelijk kwaliteit en een maximaal prestatieniveau. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in

combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 8 Serie Coupe in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 8 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

Gran Coupe BMW
8 Serie Gran Coupe
8 Serie BMW

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Een fascinerend gezicht: de BMW 8 Serie Coupe straalt sportiviteit uit met zijn luxueuze verschijning en absolute streven om te presteren. Ieder designelement, zoals de Active Air Stream nierengrille, het M carbondak en de exclusieve glasapplicatie ‘Crafted Clarity’ combineren comfortabele high-tech kenmerken met de dynamische elegantie van deze luxueuze sportauto. Terwijl buitengewone carrosseriekleuren de nieuwe BMW 8 Serie Coupe tot een indrukwekkende verschijning maken, wordt het sportieve interieur verfijnd met hoogwaardige materialen in combinatie met stijlvolle contraststiksels en elegante sierelementen, waardoor het bijzonder luxueus aanvoelt. Dit komt vooral tot uiting in de perforatie en de bijzondere stiksels van de als optie leverbare, multifunctionele stoelen. Zo worden topprestaties en hoogwaardige kwaliteit verenigd en ontstaat er in het interieur een uitgesproken sportief-elegante ambiance.

RIJDYNAMIEK.

Pure dynamiek, pure acceleratie, pure adrenaline – met de BMW M Performance TwinPower Turbo achtcilinder benzinemotor met 4,4 liter cilinderinhoud en 390 kW (530 pk) stuwt de BMW 8 Serie Coupé zowel de toerenteller als de hartslag van de bestuurder in recordtijd tot het uiterste. En daarbij geldt vooral: hoe meer bochten, hoe meer rijplezier. Want met zijn exclusieve autosport-features tilt de luxe sportauto power en precisie naar een geheel nieuw niveau. Met de stille BMW TwinPower Turbo zescilinder in-lijn dieselmotor is er ook een sportieve, 235 kW (320 pk) sterke dieselversie beschikbaar.

De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive met nadruk op de achterwielen zorgt in combinatie met het M sportdifferentieel en de standaard bredere achterbanden voor optimale tractie en rijstabiliteit. Daarbij komen een gereduceerde bodemvrijheid, de hoge stijfheid van de carrosserie als geheel en het adaptieve sportonderstel, de optimale kernwaarden voor een rasechte sportauto. De optionele, elektromechanische overhelstabilisatie reduceert bovendien carrosseriebewegingen in bochten, waardoor deze met verrassend hoge snelheden kunnen worden genomen.

RIJASSISTENTIE.

Grote prestaties vragen om ultieme beheersing: daarom is de nieuwe BMW 8 Serie Coupe naar wens ook verkrijgbaar met de innovatieve Driving Assistant Professional. Zo assisteert het systeem bij de snelheid, bij het afstand houden en het binnen de rijbaanmarkeringen blijven en waarschuwt het bij dreigende aanrijdingen. De Driving Assistant Professional kan u tevens waarschuwen voor aanrijdingen van achteren, voetgangers op de rijbaan en verkeer dat vanaf de zijkant nadert, en u in geval van nood actief bijstaan.

Ook op het gebied van connectiviteit luidt de nieuwe BMW 8 Serie Coupe een nieuw tijdperk in. De innovaties heten BMW Live Cockpit Professional – een hoogwaardige weergavecombinatie bestaande uit een hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch – en BMW Operating System 7.0: een innovatief bedieningsconcept met intuïtieve bediening via gebaren, spraak en aanraking en tal van opties om de displays naar eigen wensen aan te passen.

 

Rijden in een 8 Serie BMW

ONTDEK ONS BMW 8 SERIE GRAN COUPE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 8 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 8 Serie occasions. Voordat de BMW 8 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 8 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 8 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 8 Serie modellen, zoals de BMW 8 serie Gran Coupe.

BMW 8 SERIE COUPÉ PRIVATE LEASE.

Al vanaf €2.145,- per maand.

BMW 8 Series