BMW » Modellen » De BMW 8 Serie Cabrio

DE BMW 8 SERIE CABRIO.

VANAF €124.929,- OF PRIVATE LEASE V.A. €2.295,- PER MAAND.

De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Een temperamentvolle vertegenwoordiger van de BMW luxeklasse, met een vooruitstrevende vormtaal die een indrukwekkende esthetiek en zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast overtuigt deze emoties opwekkende cabriolet als krachtige sportauto, die dankzij de modernste technologieën beschikt over een uitmuntende dynamiek en voortreffelijke rijeigenschappen. Zo overtreft hij de hoogste eisen en biedt hij een nieuwe dimensie van eigentijds rijplezier. Ontdek de verschillende

aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 8 Serie Cabrio in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 8 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Stijlvol, zelfverzekerd en met een krachtige uitstraling: het exterieur van de BMW 8 Serie Cabrio weet al vanaf de eerste blik te fascineren. Van de langgerekte motorkap, via de lage softtop die naar achteren net zoals bij een coupé vloeiend daalt, tot de markant vormgegeven achterzijde – het silhouet van deze luxe cabrio is gehuld in een aura van eigenzinnige sportiviteit. Een indrukwekkende uitstraling, die uiterst elegant wordt onderstreept door de 20-inch lichtmetalen wielen en de details van de uitrusting Chrome Line Exterior.

Het interieur van de BMW 8 Serie Cabrio verenigt op unieke wijze het comfort en de exclusiviteit van een luxe auto met de puristische moderniteit van een sportauto. De beste materialen en een uitmuntende afwerking creëren een exclusieve en luxe ambiance die in combinatie met het sportief-minimalistische interieurdesign garant staat voor een uniek rijgevoel. Het uitzonderlijke spectrum van kleurcombinaties en uitrustingsvarianten biedt daarbij alle mogelijke ruimte voor individuele expressie.

RIJDYNAMIEK.

Maximale dynamiek, maximale power, maximaal rijplezier – de BMW 8 Serie Cabrio drijft in recordtijd zowel de hartslag als het gevoel van vrijheid tot het uiterste. En daarbij geldt: hoe bochtiger de weg, hoe groter het rijplezier. Want met zijn exclusieve autosport-features tilt de luxe cabrio power en precisie naar een geheel nieuw niveau. Naast de toerengretige en 390 kW (530 pk) sterke BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 4,4 liter cilinderinhoud is er ook een al even sterke als verfijnde BMW TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor met 235 kW (320 pk) beschikbaar.

De BMW 8 Serie Cabrio is in elk detail ontworpen met het oog op maximale sportiviteit. De Integral Active Steering met meesturende achterwielen belooft maximale dynamiek, zowel bij hoge snelheden alsook op zeer bochtige trajecten. Bovendien zorgt de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive in combinatie met het M sportdifferentieel en de standaard sportbanden (achter breder) voor optimale tractie en rijstabiliteit in de meest uiteenlopende rijsituaties. Een gereduceerde bodemvrijheid, de hoge stijfheid van de carrosserie en het adaptieve M onderstel maken de dynamische rijbeleving en het grenzeloze rijplezier dat deze fascinerende sportauto verschaf compleet.

RIJASSISTENTIE.

Grote prestaties vragen om ultieme beheersing: daarom is de nieuwe BMW 8 Serie Cabrio naar wens ook verkrijgbaar met de innovatieve Driving Assistant Professional. Zo assisteert het systeem bij de snelheid, bij het afstand houden en het binnen de rijbaanmarkeringen blijven en waarschuwt het bij dreigende aanrijdingen. De Driving Assistant Professional kan u tevens waarschuwen voor aanrijdingen van achteren, voetgangers op de rijbaan en verkeer dat vanaf de zijkant nadert, en u in geval van nood actief bijstaan.

De BMW 8 Serie Cabrio zet ook nieuwe maatstaven bij de toepassing van geavanceerde technologieën. Bestuurder en passagiers staat een al even uitgebreid als innovatief uitrustingsaanbod te wachten dat van elke rit een exclusieve belevenis maakt. Van de op elk moment behulpzame BMW Intelligent Personal Assistant en het gepersonaliseerde bedieningsconcept, tot deels autonoom rijden: de uiterst moderne digitale diensten en assistentiesystemen van de BMW 8 Serie Cabrio bieden optimaal comfort en maximale veiligheid – voor luxueus rijplezier van een nieuw kaliber.

 

ONTDEK ONS BMW 8 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 8 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 8 Serie occasions. Voordat de BMW 8 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 8 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 8 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 8 Serie modellen.

BMW 8 SERIE CABRIO PRIVATE LEASE.

Al vanaf €2.295,- per maand.