BMW » Modellen » De BMW 7 Serie Sedan

DE BMW 7 SERIE SEDAN.

VANAF €111.364,- OF PRIVATE LEASE V.A. €1.939,- PER MAAND.

Beheers elke beweging, geniet van ieder moment. De BMW 7 Serie Sedan staat voor een zelfbewuste uitstraling, uitstekende prestaties en maximaal comfort. Als BMW 750Li, aangedreven door een nieuw ontwikkelde BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor en met standaard xDrive, heeft hij alles in zich voor een toppositie. Dankzij de emotionele vormtaal van het elegante design en de bijzondere, comfortabele ambiance in het interieur met details van de hoogste kwaliteit, individuele personalisatiemogelijkheden en technische innovaties

belichaamt hij de luxeklasse van BMW. Superioriteit ontmoet exclusiviteit. Luxe ontmoet prestaties. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 7 Serie Sedan in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 7 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

BMW 7 Serie Interieur
BMW 7 Serie Sedan
7 Serie Sedan velgen
Grill van 7 Serie Sedan

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Een bijzondere manier om op te vallen: de BMW 7 Serie Sedan is krachtig en resoluut. De gefocuste koplampen en de daarmee verbonden indrukwekkende dubbele nierengrille vormen het front. Direct blijkt hieruit het onderscheidende karakter van deze auto. Met vloeiend design van de luchtinlaten voor, via de Air Breathers op de flanken die de hoogte van het voertuig accentueren en vervolgens door naar de achterkant, de BMW 7 Serie Sedan heeft hierdoor tegelijkertijd een zowel langgerekte als elegante uitstraling. Van binnen straalt de BMW 7 Serie Sedan klasse en hoge kwaliteit uit. Het luxueus volledig met leder beklede interieur en multimodale bedieningsconcept onderstrepen eerste klas esthetiek en uniek comfort. Daarnaast geeft de ambianceverlichting het interieur een unieke atmosfeer en vormt de ideale afronding van het harmonieuze designconcept.

RIJDYNAMIEK.

Vermogen komt in vele vormen – daarom heeft de BMW 7 Serie Sedan een breed aanbod aan motoriseringen. De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de extreem krachtige V8-benzinemotor en de machtige V12-benzinemotor ontstijgen de massa. Als Plug-in hybride is de auto ook nog eens uiterst efficiënt. De samenwerking tussen de 6-cilinder benzinemotor, de elektrische aandrijving en het batterijpakket resulteren in maximale vermogen met een minimaal verbruik. Dankzij de innovatieve BMW xDrive vierwielaandrijving biedt de BMW 7 Serie Sedan te allen tijde dynamisch en vol souplesse zijn vermogen aan.

RIJASSISTENTIE.

Intuïtief naar de toekomst. Binnenkort zult u de keuze hebben om zelf te rijden of om u autonoom te laten rijden. Vandaag bieden de BMW Personal CoPilot rijassistentiesystemen al een voorproefje van wat rijden binnenkort zou kunnen bieden. Ze ondersteunen de bestuurder of nemen bepaalde taken volledig over. In de BMW 7 Serie Sedan is alles speciaal afgestemd op de bestuurder. De beeldschermen van de BMW Live Cockpit Professional zijn bijvoorbeeld zeer eenvoudig te personaliseren. Met Connected Navigation heeft u vele mogelijkheden om uw reis nog comfortabeler en persoonlijker vorm te geven. BMW Connected verzorgt de naadloze verbinding tussen uw smartphone en uw auto, waardoor u sneller kunt plannen en communiceren. Hierdoor zorgt de BMW 7 Serie Sedan voor een nieuwe vorm van mobiliteit. Een nieuwe manier om thuis te zijn.

De BMW Intelligent Personal Assistant van de BMW 7 Serie Sedan maakt het mogelijk om helemaal up to date te zijn en toch de eerste stap te zetten. Heeft u hulp nodig, wilt u een bepaalde plaats vinden of onderweg uw e-mail lezen – met “Hey BMW” start u de natuurlijke interactie. Bovendien blijven de apps en services van uw BMW continu actueel dankzij de Remote Software Upgrade. En met de vooruitstrevende rijassistentiesystemen van de Driving Assistant Professional, waaronder Steering en Lane Control Assistant of de systemen van de Parking Assistant Plus, zoals de innovatieve Reversing Assistant, kunt u overal goed uit de weg.

 

7 Serie Sedan

ONTDEK ONS BMW 7 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 7 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 7 Serie occasions. Voordat de BMW 7 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 7 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 7 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 7 Serie modellen.

BMW 7 SERIE SEDAN PRIVATE LEASE.

Al vanaf €1.939,- per maand.

Sedan 7 Serie