BMW » Modellen » De BMW 5 Serie Touring

DE BMW 5 SERIE TOURING.

VANAF €61.330,- OF PRIVATE LEASE V.A. €975,- PER MAAND.

Uitmuntende rijeigenschappen, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Serie Touring is een ware meester in zijn klasse. Hij is uitgerust met de modernste techniek en biedt de hoogste functionaliteit in combinatie met bijzonder veel sportiviteit. Een veelzijdige allrounder die veel ruimte biedt voor de meest uiteenlopende activiteiten. Zo worden rijplezier en praktische eigenschappen voor vrije tijd en business op ongeëvenaarde wijze gecombineerd. Ontdek de

verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 5 Serie Touring in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 5 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

De BMW 5 Serie Touring overtuigt met zijn moderne, sportief-elegante vormtaal. De harmonieuze balans tussen elegantie en sportiviteit springt direct in het oog. Zowel van binnen als van buiten getuigt ieder component van de grootste aandacht voor het detail en de hoogwaardige kwaliteit. Alle uitrustingen zijn ontworpen met het oog op maximaal comfort en optimale functionaliteit. Voor zakelijk gebruik of voor privé – succes met stijl kent geen alternatief.

Bedieningscomfort wordt bij de BMW 5 Serie Touring met een hoofdletter 'B' geschreven. Dankzij innovatieve techniek is de bagageruimte zeer comfortabel in en uit te laden en kan zijn volume van 570 liter zo nodig worden vergroot tot 1.700 liter. Op korte ritjes of op een lange zakenreis: u zult onder de indruk zijn van de manier waarop flexibiliteit, ruimtelijkheid en rijdynamiek elkaar perfect aanvullen.

RIJDYNAMIEK.

In topvorm en technisch van het hoogste niveau – de BMW 5 Serie Touring biedt nu al het rijplezier van de toekomst. Een krachtige motor en een innovatieve lichtgewicht constructie versmelten met aerodynamische efficiency en intelligente techniek tot een dynamische eenheid die uniek is in deze klasse.

In topvorm en technisch van het hoogste niveau – de BMW 5 Serie Touring biedt nu al het rijplezier van de toekomst. Een krachtige motor en een innovatieve lichtgewicht constructie versmelten met aerodynamische efficiency en intelligente techniek tot een dynamische eenheid die uniek is in deze klasse. Maar behalve kracht bezit de BMW 5 Serie Touring ook intelligentie. Progressieve technologieën maken hem tot een ware held en laten hem zijn dynamiek op efficiënte wijze benutten. De Driving Experience Control biedt u keuze uit het standaard geactiveerde rijprogramma COMFORT, de op efficiëntie gerichte ECO PRO Modus en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het nieuwe, interactieve rijprogramma Adaptive past het adaptieve onderstel de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.

RIJASSISTENTIE.

De BMW 5 Serie Touring neemt geen genoegen met middelmatigheid. Daarom is het niet meer dan logisch dat hij wat betreft acceleratie en lage CO2-emissie de onbetwiste kampioen in zijn klasse is. Ook vanwege de Intelligent Auto Start Stop functie die voor het eerst is geïntegreerd: de motor wordt alleen uitgeschakeld als de stilstand naar verwachting een bepaalde tijd gaat duren. Om succesvol te zijn is tevens een eersteklas uitrusting nodig. De vele Digital Services en assistentiesystemen van de BMW 5 Serie Sedan garanderen dankzij de naadloze verbinding met de buitenwereld en hun intuïtieve bediening maximaal comfort, optimale veiligheid en hoogste productiviteit.

ONTDEK ONS BMW 5 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 5 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 5 Serie occasions. Voordat de BMW 5 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 5 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 5 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 5 Serie modellen.

BMW 5 SERIE TOURING PRIVATE LEASE.

Al vanaf €975,- per maand.