BMW » Modellen » De BMW 5 Serie Sedan

DE BMW 5 SERIE SEDAN.

VANAF €57.790,- OF PRIVATE LEASE V.A. €929,- PER MAAND.

Zijn missie: nieuwe maatstaven vestigen. De BMW 5 Serie Sedan vormt de belichaming van de innovatieve business-sedan. Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante design voldoet hij overtuigend aan de eisen die aan een auto uit zijn klasse worden gesteld: een sportieve uitstraling en rijplezier dankzij de meest geavanceerde technologieën. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve

technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 5 Serie Sedan in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 5 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

BMW 5 Serie voorkant
Interieur
Nieuw design
Achterlichten

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Sportief en stijlvol voor elke gelegenheid: de BMW 5 Serie Sedan is dankzij zijn atletische design de concurrentie altijd een stap voor. En dat succes is geen toeval. Het zit namelijk niet alleen in de genen - succes is ook een uitdrukking van nauwkeurige aandacht voor detail. Hij onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk dynamische en tegelijkertijd elegante design. Zowel het interieur als het exterieur is met zorg en nauwkeurigheid ontworpen en hij maakt al bij stilstand een krachtige indruk. Grille en koplampen sluiten in de zevende generatie van de sportiefste business-sedan ter wereld voor het eerst direct op elkaar aan. De naar achteren vloeiend aflopende daklijn verleent de gespierde carrosserie een elegant, coupé-achtig silhouet. En de brede achterzijde onderstreept de hoge prestatiegerichtheid van de BMW 5 Serie Sedan.

RIJDYNAMIEK.

Uitmuntende rijeigenschappen, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Serie Sedan is een ware meester in zijn klasse en verlegt grenzen als het om dynamiek gaat. Krachtige motoren vertalen zijn sportieve uiterlijk op indrukwekkende wijze naar fascinerende prestaties. Maar behalve kracht bezit hij ook intelligentie. Progressieve technologieën maken hem tot een ware held en laten hem zijn dynamiek op efficiënte wijze benutten. De Driving Experience Control biedt u keuze uit het standaard geactiveerde rijprogramma COMFORT, de op efficiëntie gerichte ECO PRO Modus en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het nieuwe, interactieve rijprogramma Adaptive past het adaptieve onderstel de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.

RIJASSISTENTIE.

De BMW 5 Serie Sedan neemt geen genoegen met middelmatigheid. Daarom is het niet meer dan logisch dat hij wat betreft acceleratie en lage CO2-emissie de onbetwiste kampioen in zijn klasse is. Ook vanwege de Intelligent Auto Start Stop functie die voor het eerst is geïntegreerd: de motor wordt alleen uitgeschakeld als de stilstand naar verwachting een bepaalde tijd gaat duren. Om succesvol te zijn is tevens een eersteklas uitrusting nodig. De vele Digital Services en assistentiesystemen garanderen dankzij de naadloze verbinding met de buitenwereld en hun intuïtieve bediening maximaal comfort, optimale veiligheid en hoogste productiviteit.

BMW 5 Serie Sedan

ONTDEK ONS BMW 5 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 5 Serie? Bij Dubbelsteyn | De Fonkert hebben wij een ruim aanbod occasions. Voordat de BMW occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 5 Serie occasion. Onze BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 5 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 5 Serie modellen.

BMW 5 SERIE SEDAN PRIVATE LEASE.

AL VANAF €929,- PER MAAND.

BMW Private Lease