BMW » Modellen » BMW 4 SERIE CABRIO

DE BMW 4 SERIE CABRIO.

VANAF €61.252,- OF PRIVATE LEASE V.A. €1.145,- PER MAAND.

De BMW 4 Serie Cabrio is net als de Coupé variant opvallender en sportiever dan ooit. De combinatie van dynamisch design, krachtige motoren en exclusieve uitrusting in het opnieuw ontworpen interieur opent nieuwe wegen naar grenzeloos rijplezier. Van de proporties en doelgerichte designkenmerken tot de voor dit model specifieke chassisafstelling, bij alles betrekt BMW de berijder sterk bij de rijervaring. De BMW 4 serie geïntroduceerd in 2021 is vooral te herkennen aan zijn nieuwe grille.

Ontdek de rijervaring en de verschillende uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 4 Serie Cabrio in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 4 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

BMW 4 SERIE CABRIO HIGHLIGHTS.

BMW 2 Serie Cabrio
2 Serie Cabrio
2 Serie Opendak
2 Serie Opendak

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Vrijheid gevisualiseerd in een carrosserie, de BMW-ontwerpers hebben het gedaan, de perfecte cabrio met softtop ontworpen. Maar ook het interieur is heel goed gelukt, de luxe straalt ervan af hier wil je in touren. Of je nou open of dicht rijdt, het geeft een optimale rijervaring, je voelt de kracht van de auto en dat hij ontworpen is voor het plezier. Het unieke design van de BMW 4 Serie Cabrio is gebaseerd op lichtheid en elegantie, kracht en inspiratie. Met het dak open zijn het aangescherpte front en de atletische schouderlijn een esthetisch statement.

RIJDYNAMIEK.

De beste handling, goede wendbaarheid en bijzondere prestaties zorgen voor sportieve rijeigenschappen, De krachtige BMW TwinPower Turbo motoren zorgen dat de BMW 4 Serie Cabrio een opwindende rijdynamiek heeft.

Stoffen Cabriokap.

De nieuwe cabriokap combineert op innovatieve wijze het klassieke design van een stoffen cabriokap met  de functionaliteit en het comfort van een hardtop. Naast een visueel aantrekkelijke en hoogwaardige kap zet het cabriodak ook technisch nieuwe standaarden. Het dak isoleert goed, zowel tegen geluid als tegen de kou. En het boogvormige vouwdak is zeer glad en zonder optische onderbrekingen wanneer het dak dicht is geeft dit een elegant zijaanzicht met een laag visueel zwaartepunt. Het elektrische vouwdak kan tot een snelheid van 50 km/h geopend en gesloten worden.

BMW Cabrio
BMW 4 Serie Voorkant

ONTDEK ONS BMW 4 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 4 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 4 Serie occasions. Voordat de BMW 4 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 4 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 4 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 4 Serie modellen.

BMW 4 SERIE PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 1.145,- per maand.

BMW 4 Serie Interieur