BMW » Modellen » De BMW 2 Serie Gran Tourer

DE BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

VANAF €36.278,- OF PRIVATE LEASE V.A. €489,- PER MAAND.

Haal alles uit het stadsleven met de BMW 2 Serie Gran Tourer. Hij biedt veel en neemt nog meer mee. En dat is juist in de grote stad een groot voordeel. Hectische situaties verwerkt hij met een speelse gelatenheid – jong, zelfverzekerd en vol in het leven. Maar ook altijd en overal sportief, dankzij krachtige 3- dan wel 4-cilinder BMW TwinPower Turbo motoren. Voor rijplezier tot aan de stadsgrenzen en daarbuiten. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen

van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 2 Serie Gran Tourer in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 2 Serie occasions, zoals de BMW 2 Serie Active Tourer of de BMW 2 Serie Coupe Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Een echte blikvanger, die sportiviteit uitstraalt. Daarvoor zorgen de charismatische voorzijde met grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten net zozeer als de grote wielbasis met korte overhangen. In combinatie met de grote portieren belooft de verhoogde daklijn ruimte en comfort. Met tal van praktische opbergmogelijkheden en een variabele tweede zitrij biedt hij van voor tot achter optimale flexibiliteit en tot 1.905 liter bagageruimte. Met name praktisch voor gezinnen: dankzij de optionele derde zitrij zijn desgewenst zeven zitplaatsen beschikbaar. De BMW 2 Serie Gran Tourer – meer ruimte om te leven en paraat voor elk avontuur.

RIJDYNAMIEK.

Door de stad, over het platteland, via de snelweg – in de BMW 2 Serie Gran Tourer wordt elke rit uw favoriete route. Van de bijzonder zuinige 3-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 4-cilinder benzinemotor: de BMW 2 Serie Gran Tourer biedt voor elke behoefte de juiste motor. Gemene deler bij alle motoren is de BMW TwinPower Turbo technologie en de consequente optimalisering wat betreft efficiency en rijdynamiek. Dankzij de optioneel verkrijgbare intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive of de sportief afgestemde 7-traps Steptronic Sport transmissie met dubbele koppeling is de BMW 2 Serie Gran Tourer een spoorvaste allrounder met optimale rijeigenschappen – altijd bereid om nieuwe wegen in te slaan.

RIJASSISTENTIE.

Onderweg door de stad – en de hele wereld gaat met u mee. Waarheen u ook gaat of welke plannen u ook heeft, BMW ConnectedDrive staat u ter zijde met behulpzame digitale services en apps welke zowel op korte als op lange ritten uitgebreide ondersteuning bieden. Zo heeft u alles bij zich wat voor u belangrijk is en komt u altijd en ontspannen op uw bestemming aan. Tegelijkertijd zorgen geavanceerde assistentiesystemen voor maximale veiligheid en comfort. Met de slimme digitale services van BMW ConnectedDrive bent u onderweg altijd verbonden. Voor eenvoudige en ontspannen mobiliteit – iedere dag.

ONTDEK ONS BMW 2 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 2 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 2 Serie occasions. Voordat de BMW 2 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 2 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 2 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 2 Serie modellen.

BMW 2 SERIE PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 499,- per maand.