BMW » Modellen » De BMW 2 Serie Gran Coupé

DE BMW 2 SERIE GRAN COUPE.

VANAF €36.728,- OF PRIVATE LEASE VOOR €479,- PER MAAND.

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupe heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Het is bovenal de compromisloze, prestatiegerichte esthetiek die zijn ambities onmiskenbaar duidelijk maakt. Niet trendvolgend, maar trendsettend. Niet conventioneel, maar individueel. Niet gewoon, maar buitengewoon. In lijn met de hoogwaardige technologieën en perfect afgestemde rijdynamische kenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupe zich

met gemak van de massa en volgt hij zijn eigen weg. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor BMW Private Lease of bekijk eens onze BMW occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

BMW 2 SERIE GRAN COUPE HIGHLIGHTS.

BMW 2 Serie Gran Coupe
Zijkant 2 Serie Gran Coupe
Interieur BMW Gran Coupe 2
Panoramadak Gran Coupe BMW

INTERIEUR & EXTERIEUR.

De BMW 2 Serie Gran Coupe vestigt nieuwe maatstaven. Met zijn tot 19 inch grote wielen geeft hij zijn autoriteit een extreem lichtvoetige uitstraling. Markante BMW nieren, LED koplampen en achterlichten, frameloze portierruiten, een krachtige schouderlijn en sportieve achterzijde – pure autoriteit die ook in het interieur terugkomt.
Het interieur maakt indruk met exclusieve designdetails en hoogwaardige materialen. Met verlichte interieurlijsten en optionele sportstoelen zorgt de op de bestuurder gerichte cockpit voor een zowel exclusieve als dynamische ambiance. De twee 10,25 inch displays van de BMW Live Cockpit Professional houden u, samen met het BMW Head-Up Display, volledig op de hoogte. Tegelijkertijd geven kenmerken als het glazen panoramadak het interieur een uitzonderlijk ruimtelijke uitstraling.

RIJDYNAMIEK.

Maakt de compacte premiumklasse een klasse beter: met dynamische uitrustingen – zoals het adaptieve onderstel, de transmissie met dubbele koppeling en de xDrive vierwielaandrijving – neemt hij de leidende positie in zijn segment in als het gaat om wendbaarheid. In combinatie met de krachtige en zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren onderscheidt hij zich met gemak van de massa en biedt hij buitengewoon zelfvertrouwen op iedere route.

RIJASSISTENTIE.

De BMW 2 Serie Gran Coupé is ook technisch progressief tot in het kleinste detail. Innovatieve bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Reversing Assistant, ondersteunen u tijdens de rit. De BMW Intelligent Personal Assistant tilt de communicatie tussen bestuurder en auto naar een hoger plan en de BMW Digital Key biedt meer gemak doordat het een ver- en ontgrendelen van de portieren via de smartphone mogelijk maakt.

2 Serie Gran Coupé

ONTDEK ONS BMW 2 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 2 Serie? Bij Dubbelsteyn | De Fonkert hebben wij een ruim aanbod occasions. Voordat de BMW occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé modellen.

BMW 2 SERIE PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 479,- per maand.

BMW 2 Serie Gran Coupé Private Lease