BMW » Modellen » De BMW 2 Serie Cabrio

DE BMW 2 SERIE CABRIO.

VANAF €50.592,- OF PRIVATE LEASE V.A. €869,- PER MAAND.

De look: adembenemend mooi. Het karakter: grenzeloos vrij. De BMW 2 Serie Cabrio is een uiting van sportieve vrijheid en elegantie. De combinatie van dynamisch design, krachtige motoren en exclusieve uitrusting in het opnieuw ontworpen interieur opent nieuwe wegen naar grenzeloos rijplezier. De sportiefste cabrio in zijn klasse laat geen ruimte voor twijfel over aantrekkelijke onafhankelijkheid. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van

interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 2 Serie Cabrio in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 2 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

BMW 2 SERIE CABRIO HIGHLIGHTS.

BMW 2 Serie Cabrio
2 Serie Cabrio
2 Serie Opendak
BMW 2 Serie Cabrio Achterlicht

INTERIEUR & EXTERIEUR.

De eerste indruk: vrijheid en voorwaartse stuwkracht. De unieke designtaal van de BMW 2 Serie Cabrio wekt de indruk van lichtheid en elegantie, kracht en inspiratie. Met de softtop geopend zijn het aangescherpte front en de atletische schouderlijn een esthetisch uitroepteken. Met het dak dicht is de rijervaring al even fascinerend – het elegante interieur inspireert met dynamisch design, een uitrusting van hoge kwaliteit en aanzienlijk verbeterd akoestisch comfort.

RIJDYNAMIEK.

Merkbaar sportief, zeer dynamisch. In de sportiefste cabrio van zijn klasse componeren krachtige motoren en de geavanceerde wielophanging een unieke openlucht rijervaring – vloeiend, rebels en nauwkeurig. Het adaptieve M onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet Speciale bijeffecten: opwindende acceleratie, zeer nauwkeurige handling en een bonus in efficiency dankzij talrijke BMW EfficientDynamics technologieën. Dit is wat vrijheid betekent.

RIJASSISTENTIE.

De BMW 2 Serie Cabrio maakt rijden zo plezierig mogelijk voor u. Intelligente rij-assistentiesystemen bieden hiervoor een nieuw niveau van veiligheid en comfort. De Driving Assistant combineert bijvoorbeeld de systemen Lane Departure Warning en Collision Warning, en de Parking Assistant assisteert bij het inparkeren parallel en haaks op de rijbaan. U hoeft alleen nog maar te schakelen, gas te geven en te remmen. Daarnaast is de BMW 2 Serie Cabrio aanstekelijk door eersteklas connecties en intelligente mobiliteit. Innovatieve BMW ConnectedDrive technologieën verbinden u naadloos met relevante services, handige apps en perfect entertainment terwijl u onderweg bent.

BMW 2 Serie Cabrio Voorkant

ONTDEK ONS BMW 2 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 2 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 2 Serie occasions. Voordat de BMW 2 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 2 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 2 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 2 Serie modellen.

BMW 2 SERIE CABRIO PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 869,- per maand.

BMW Cabrio

BMW 2 Serie Gran Coupé 218i Executive Lease Edition | Handgeschakeld
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i Executive Lease Edition | Automaat
BMW 2 Serie Active Tourer 218i Executive Lease Edition
BMW 2 Serie Active Tourer 218i High Executive Lease Edition
BMW 2 Serie Gran Tourer 218i High Executive | Lease Edition |
BMW 2 Serie Gran Tourer 218i Executive Lease Edition